Jobb snart

Jahopp, snart dags att åka till jobbet då.. Börjar 22. Har varit riktigt trött den här veckan men nu är det iaf sista natten. Brukar inte alls bli så här trött men kanske har att göra med att jag inte jobbat på länge. Imorn Valborg är jag iaf ledig, riktigt skönt ska det bli. Blir dock en lugn och stillsam kväll, Martin slutar först efter 19 och 1 maj börjar jag vid kl 9. Gör inte så mycket, ska bli skönt o ha en lugn hemma kväll utan att behöva rusa iväg vid 21,30.
Hade egentligen inget särskilt att säga så det var väl det... jaaa...

Mera sol tack

Ytterligare en dag med strålande sol, det är bara att tacka och ta emot. Har varit och lämnat in min bil idag så bla avgasröret fixas. Får väl se vad det kalaset går på..*ghaaa* Var även en sväng inne på Ikano och hade mest tänkt fördriva lite tid. Hittade dock massor snygga grjer... Höll mig ända tills jag kom till Cubus där det var 30% på hela sortimentet endast idag.. Sånt kan man inte bara gå förbi när man vet att det finns kläder där inne som man redan spanat in. Blev ett par byxor och en tröja sen hängde jag undan lite grejer som önskas i födelsedagspresent. Shit, inte långt kvar dit nu. Mindre än 2 veckor...

Fick ett lite tråkigt samtal igår. Var nämligen så att jag o Erika hade bestämt att jag skulle komma o hälsa på henne uppe i Falun helgen v.18 Skulle komma dit först på lördan eftermiddag eftersom hon skulle skriva tenta på förmiddagen. Nu blev det ju visst inte så. Erikas kära lärare fick ett ryck och bestämde att dom skulle få en hemtenta istället som beräknas ta hela helgen..*faaan* Så så blev det med det. Får väl bli nästa termin istället?

Hopp, börjar jobba om ca 3 timmar.. Är redan trött så kommer nog somna gott imorn bitti när jag kommer hem. Kanske blir bättre när Martin kommer med pizzan? Jag hade tänkt vara duktig och laga mat hemma, hade planerat isterband & potatismos. Martin jublade verkligen inte över det så det blev visst pizza istället. Får väl jag äta isterband ensam nån dag då haha.

Lugnt & skönt bara

Jahopp så var den helgen snart slut. Har inte hänt så väldans mycket, bara haft det lugnt och skönt, alldeles i min smak =) Var hemma hos Jessica & Christoffer igår kväll och grillade och spelade lite spel. Lagom ansträngande. Försökta skriva ett långt inlägg här på bloggen igår men nåt var kaiko så gick inte ladda upp. Orka skriva om allt det liksom..

Martin har varit jätte duktig och tvättat fönster idag. Kan ju säga att det behövdes... Har bott i den här lägenheten i snart 2 år och vi har aldrig tvättat dom innan...Borde gjorts för evigheter sen men jag avskyr verkligen att tvätta fönster. Slapp det ju nu med så klagar verkligen inte =)

I torsdags så hade jag min första dag på jobbet efter sjukskrivningen. Var Åtvidaberg som gällde då. Kände mig totalt förvirrad först men det löste sig. Var ju troligen sista dagen där på länge, har fått riktigt bra med pass på Herrbeta nu och det är ju bra. Ungefär halva bensinkostnaden att ta sig till Herrbeta liksom. Kommer dock sakna folket på Åtvidaberg, trots att dom är genom elaka mot mig haha. Det är iaf sååå skönt att vara tillbaka nu måste jag säga. Blev ju bara en ynka dag den här veckan men blir desto bättre nästa vecka iaf. Då går jag 5 nätter och det är ju helt godkänt det.

Funderar på att åka och kidnappa mammsens hund nu. Saknar skiten så förbaskat mycket. Evigheter sen jag träffade honom nu.

image1


En bra dag helt enkelt

Idag är en bra dag. Fick mina sista provsvar som även dom visade på att salmonellan äntligen är borta nu. Ser verkligen fram emot att få börja jobba igen. Folk tycker väl jag är knäpp som vill jobba trots detta väder? Men vadå, jag trivs på mitt jobb. Dessutom är det som sagt inte precis lönsamt att gå sjukskriven...
Firade det hela med att laga mat till mig o Martin utan plasthandskar haha. Har nämligen varit tvungen att använda dom så fort jag hanterat mat till nån annan än mig själv.

Igår fick jag sms från min optiker. Mina glasögon är tydligen klara att hämtas ut nu. Blä för det. Ska verkligen försöka använda dom så mycket som möjligt, men va fan, jag ser ju ut som en tant i dom. Har vetat hela tiden att bara var en tidsfråga om när glasögonen skulle behövas. Alla i min familj har nämligen glasögon och nu rä jag en av dom. Närsynt är en tydligen.

Nåt annat som är tråkigt är att jag fått hål på avgassystemet på min bil. Med andra ord, det hörs när jag kommer om jag säger som så. Ska iofs ändå lämna in bilen nästa vecka för att fixa en annan grej så får väl ta det med då. Hoppas på att dom bara ska behöva byta en del så det inte ska kosta multum men det märks hur det går.  Älskar min fina bil.

Har precis pratat med min älskade Anna på msn. Hon befinner sig ju i Sydamerika och reser runt. Saknar henne sååå *snyft*. Inte så långt kvar innan hon kommer hem nu iaf, bara 2 månader... Men hon har ju varit iväg sen Januari då... Saknar Erika med. Var jätte kul o ha henne hemma över påsken. Hårt att klara sig utan sina bästa vänner. Ska försöka klämma in en resa och hälsa på Erika nu snart. Får se vad mitt schema säger om det sen men det är bara att hålla tummarna. Är ju inte så sugen på att be om ledigt nu när jag inte jobbat på 5 veckor liksom.

Näh, nu ska Martin skruva upp en hylla ovanför min dator så det är dags att avsluta nu. Om ett par timmar är det dags för Ugly Betty och därefter mina älskade Desperate Housewives. Tack och adjö för stunden vänner.

Underbart väder

Blir på så bra humör när det är sånt här väder. Hur kan man inte bli liksom? Tog mig en promenad runt Stångån, alltid lika uppiggande måste jag säga. Ska väl försöka ta tag i mina promenader igen, var jätte duktig en period men sen stendog det. Är ju så skönt när jag väl är ute, ja det märks hur det går...
Med sånt här väder blir man ju sugen på att ta en sväng ut till Smultronstället, fast har dom öppnat än?

Jaaa, matchen igår gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det började ju utmärkt men sen, ja ni vet väl hur det gick? Men det var en väldigt härlig stäming på matchen iaf. Jag o Martin stod o skrek och hejjade för glatta livet men det gav inte riktigt den utdelning vi hade hoppats på. Men å andra sidan. Silver är då inte fy skam må jag säga. BRA KÄMPAT LHC!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha (rättstavat?) upp mig. Sen bär det iväg för att hämta upp Martin på jobbet och sen vidare till Ljungsbro. Där ska Madde firas och det bjuds på en bit mat och fika. Vem tackar nej till det?


LHC

Match ikväll då. Börjar känna mig lite laddad nu. Hoppas sååå att vi tar dom ikväll. Sen så måste vi ju vinna på måndag också men en match i taget först. När Martin kommer från jobbet ska vi försöka komma iväg så snart som möjligt och se ifall Marie har lyckats hålla några platser åt oss. Annars får vi stå upp och det går ju bra det med. Är mest jäkligt nöjd över att vi har biljetter *yes*.

Nästa vecka får jag förresten förmodligen börja jobba igen. Det ska bli sååå skönt. Visst, ska väl inte påstå att jag lidit av att gå hemma men det känns ju onödigt så det skriker om det... Var ju bara tänkt att jag skulle vara ledig 1 vecka. Blev ju inte så, är uppe i 5½ vecka nu..*hrm* Salmonella man tackar. Blir ju ett krafigt hål i plånboken också vilket känns sådär.

Brtw. Jag förstår knappt någe om den här bloggen. Meeen, det löser sig väl kan man väl hoppas. Nu ska jag väl ta en tur ner till tvättstugan och se hur det går för min tvätt.

Jag med...

Haha så nu har även jag hamnat i blogg träsket verkar det som. Hur ska detta gå?

RSS 2.0