Natt igen

Jahopp då var det inte många timmar kvar innan det är dags för nattjobb igen... Sen dröjer det 4 veckor innan jag jobbar natt igen, skönt. Fast så länge som folk kan bete sig normalt så funkar det helt okej. Hade ju en väldigt intressant natt i lördags... Nästan bara fulla idioter som var konstant otrevliga och som skrev diverse saker efter mig. Den natten avskydde jag helt enkelt mitt jobb. Söndagen var som tur var desto bättre så känns bra nu igen.

Nej nu kanske man skulle ta tag i maten. Blir tacos ikväll *mumma*

Nyvaken...

Jajjemen, klev upp för ca 3o minuter sedan. Sovit gott och känner mig äntligen ordentligt utsövd. Måste väl påpeka att jag jobbat natt så kom i säng vid halv 8 imorse.  Hmm, kanske dags för frukost eller vad man ska kalla det.

Schizofren?

Jaa är du det så är det bara att gratulera, det är din dag idag. Det är nämligen så att det är interntionella schizofreni-dagen idag. Det berättade dom på radion i morse haha


Börjar vakna nu...

Oooh, mycket trött har jag varit idag. Eller jaa, kanske mest seg. Blir ju inte riktigt normal i huvudet efter nattjobb. Det positiva är att man är ledig hela den normala tiden på dygnet.   En natt till sen är det personalfest, trevlish.

Har umgåtts lite med Lenin idag, alltid lika trevligt, var ju inte igår heller precis. Var och kollade efter skor. Lenin sökte efter något converse liknande, behöver dessutom 14 par av dom haha.

Nu ska jag kanske se till att ge mig själv nåt att äta så jag inte hungrar ihjäl inatt.

Veckan avklarad

Jahopp då var den jobbiga veckan slut nu, och det gick ju bra. Var ju som sagt Ullared i lördags och som vanligt så blev det ju en del fynd. Inte så mycket kläder som jag hade tänkt mig dock men det gör inte så mycket. Skönt nog så var det inte sååå mycket folk där heller så vi blev klara typ 2 timmar tidigare än beräknat. Med andra ord så hann vi hem innan våra gäster började droppa. Kvällen vart kanon! Hellyckad förfest och superkul ute på krogen hade vi sen med. Länge sen jag hade så kul måste jag säga.

Grattis till Erika som fyller 22 år idag. Var riktigt kul att ha dej hemma i helgen, saknar dej redan vet du.

Måste också välkomna lilla Tindra till världen. Josse & Fredrik blev stolta föräldrar i fredags kväll så har ännu inte varit och hälsat på det lilla miraklet. Ska väl bli en tur ut så fort Josse känner att dom orkar med.

Denna vecka går jag som sagt natt så börjar vidd 22 varje kväll. Fredag är jag dock ledig för då är det lite personalfest med grillning och grejer, ska bli riktigt trevligt.

Nu ska jag ta tag i städning. Städade igår efter partajjet men på nåt underligt vänster så är det kalabalik igen...


Mycket nu....

Hmm, var ett tag sen jag skrev här nu men den gångna veckan har bara flutit iväg känns det som. Har varit mycket jobb och jag har varit väldigt trött. Kommer inte vara bättre när den här veckan är slut heller.

*Måndag: 7-15 tvättid. Jobb 14-22.15
*Tisdag: Jobb 8.30-17. Kom hem vid 18, städade lite sen laga mat, och nu är jag tröööööttt.....
*Onsdag: Jobb 8.30-19
*Torsdag: Jobb 8-16  sen middag på landet hos Marie 18.00
*Fredag: Jobb 6-14.15 sen teater vid 19.30-
*Lördag: Åka till Ullared, ska mötas kl 05.00.... När vi kommer hem har vi förmodligen redan gäster till förfest hos oss, dessa ska Erika släppa in, och sen är det utgång
*Söndag: Spekulanter ska kolla på corre vid 12.00

Någonstans här i dagarna ska en kompis få barn (om hon inte redan fått idag...) så ett besök till henne vill jag absolut hinna med. Måste även hinna med att städa och handla mat nån dag...*gosh* Nästa vecka är det nattjobb som gäller så då får man helst låta bli att ringa mig mellan 07-14 för då sover jag förmodligen... Kommer nog behöva sömnen den veckan för jag hinner då inte sova den här veckan haha.

Nej ush, klagar gör jag. Glad att jag får jobba såpass mycket egentligen. Dessutom så kommer Erika hem imorn och det gillar jag. Måste bara slänga in en bild på sötaste hunden Duffy plus en bild på en and med dess unge som jag såg sola vid Stångån när jag tog en promenad. Nu ska jag försöka krypa i säng snart och få mig lite sömn. Natti natti!

image10            image12

Födelsedag & Idioter

Ush så trött jag är då. Har kommit in i en period då jag är konstans super trött så fort jag kommer hem från jobbet. Inte kul alls. Däckade totalt när jag kom hem idag och sov typ 3 timmar... Hoppas det går över snart iaf.

Jaha man kanske ska nämna födelsedagen. Var väldigt trevligt med familjen på besök på kvällen. Fick dessutom mycket bra saker och det är ju alltid välkommet. Bla fick jag smycken, kläder + bikini, pengar, skiva, presentkort på massage, böcker, teaterbiljett mm. Jag bugar och bockar för det, är mycket nöjd vill jag säga.   Vi lyckades även under kvällen att boka in en resa till Ullared den 19 maj. Så kl 5 på morgonen då ska vi mötas upp *snark*. Måste försöka spara lite pengar tills dess då. Det bästa är ju att vi inte behöver betala något alls för resan. Marie har vunnit någon tävling så hon får ha en minibuss en hel helg med en gratis full tank, så då sticker vi till Ullared. Blir jag, Martin, Åsa, Therese, Madde o Marie. Riktigt trevligt ska det bli.

Sen igår så fyllde Martins morbror Per år. Han bjöd på smörgåstårta och det slinker ju ner *nam nam*. En tråkig sak som vi upptäckte när vi skulle åka till Per var att någon jubelidiot har kört på Martins bil. Så nu har vi en snygg buckla på förarsidan. Fy fan va trött man blir på folk! Att folk inte kan ta ansavar för sina handlingar. Dessutom så täcker tydligen inte en halvförsäkring vid smitning, FAAAAAN!  Om det är någon som känner sig ansvarig för att ha kört på en blå Ford Ka den 8 maj mellan 14:30-18:00 så kan du ju höra av dej.............

Nu ska jag se en film, så det så!

Ingen vanlig dag

Idag är det faktiskt ingen vanlig, det är ju min födelsedag! ! !  Snart dags att åka iväg o handla så att jag kan börja baka. Tjohej sålänge!



                              
image5

Idag kommer Malin

Japp så är det. Ska bli riktigt kul att träffa henne. Blir ju så sällan nu förtiden tyvärr. Var nog iaf 3 månader sen senast nu. Ska åka och handla lite strax, blir tacos ikväll nämligen *mumma*. Får se vad vi hittar på sen men det blir nog bra. Bar kul att träffa Malin som sagt (=  

image2

Hon kommer döda mig för den här bilden haha

Väntar...

Sitter här och väntar på att Martin ska ringa. Han är på personalfest så jag förmodar att det kan dröja ett bra tag till iofs. Har lovat att komma och hämta honom inne i stan så han slipper gå hem. Sååå snäll jag är. Måste ju fjäska lite för honom nu så jag får riktigt bra presenter på måndag, häh.

Har varit lite duktig här hemma nu när jag varit ensam ikväll. Har tvättat, damsugit, skurat, dammat och putsat speglar. Har även diskat också. Känner mig förträffligt nöjd med mig själv just nu måste jag säga.

Imorn ska det komma en massa Ferrari bilar till jobbet. Samma bilar som var uppe i Stockholm idag. Kan nog bli riktigt kul att spana in en massa snygga bilar. Skulle väl dyka upp lite kändisar och så med. Ska vara med och jobba med det imorn, ska tydligen dela ut sallader till alla hungriga förare. Är det någon som har tråkigt imorn vid 12 snåret så ta en tur ut till Herrbeta och spana in lite bilar och kändisar med mig.

RSS 2.0