Bästa natten

Nu var första natten avklarad, bara 6 kvar nu (haha). Den här natten fick jag iaf sällskap av Erika, hon skulle lära sig jobba natt och jag fick den äran att lära upp henne. Var kanontrevligt att få lite sällskap som omväxling, pratade väl nästan ihjäl henne stackaren haha. Kommer kännas väldigt ensamt inatt *snyft*. Jag får väl skaffa mig en "låtsas kompis" så jag inte känner mig så övergiven...

Snart jobb igen

Nu har jag varit vaken i en halvtimme drygt, Botox däremot sover som en stock i mitt knä fortfarande. Går ju på nattpasset ikväll så därför har jag tillåtit mig själv att vända på dygnet redan under helgen, blir så mycket lättare att jobba första natten då.

Nu kom Martin hem från jobbet, bäst att vara lite social!


Vart tog dagen vägen?

Idag har inte varit en produktiv dag. Sov jättedåligt inatt så klev inte upp förns vid halv 12 typ. Satt en stund vid datorn men gick och la mig sen igen, vaknade först vid 16... Sancka om att vara lat haha. Klädde på mig 5 minuter innan Martin kom hem från jobbet och snart ska vi åka till Stångebro Gatukök för att köpa mat.

Jag är en riktig latmask haha!

Grattis

Får ju inte glömma att gratulera dagens tant. Anna blir idag 25 år och tar ytterligare ett steg mot pensionen. Grattis vännen, hoppas du får en kanondag!

image138

Ledig, lat & duktig

Ledig helg är kanonskönt måste jag säga. Man kan ligga och dra sig i sägen hur länge man vill och när man äntligen väl kliver upp så behöver man inte göra nåt vettigt, idag valde jag att spela Wii hihii. Martin han började jobba vid 9 han hehe.

Till slut tog jag mig samman och klädde på mig och åkte ut till Tornby. Var inne på djuraffären och köte fågelmat och kraftfoder. Har faktiskt fortfarande en pippi bara det att han numera bor hos mamma. Gick in på Ikano också men där var det ju bajs mycket folk. Tycker inte om att trängas så åker dit nån gång i veckan när andra jobbar istället. Imorn ska det dessutom vara uttagning till Talang 2008 så kommer väl inte gå attt röra sig där då. Istället för att åka hem och lata mig var jag duktig och åkte till Brasekn för att tvätta bilen. Gjorde det ordentligt och damsög hela bilen och putsade hela insidan, behövdes verkligen. Blir ju så smutsigt och grusigt i bilen när det är sånt här väder.

Nu när jag kom hem har jag roat mig med att städa lite grann.

Det var en spännande dag va??


Temlor

Idag har både Martin och jag varit lediga så vi passade på att åka in till stan och bowla. Kan väl inte direkt påstå att det gick vidare bra för någon av oss men det var kul ändå. Att jag dessutom vann den ena serien var ju inte tråkigt heller (Martin brukar alltid vinna).

Efter bowlingen åkte vi hem till Martins mamma för att lämna en mixer som han köpt till henne. Hon var inte hemma så vi gick bort till Lasses Livs och köpte oss en varsin semla. Ingen av oss är särskilt förtjust i mandelmassa så vi köper semlor med vaniljkräm i istället, mycket godare så.

image137


Sen har vi varit och kollat på en lägenhet i Hagaberg också. Den var väldigt fin men tråkigt att det inte fanns något badkar och bara "halv" kyl och frys... Kommer tacka nej till den också men jag ger inte upp, jag vill flytta till något nutt och fint ju.

Nu är det nog dags att laga mat och sen ikväll är det handboll igen. Matchen igår blev ju en riktig rysare mot slutet.


Lägenhetsbyte?

Igår var vi ju och kollade på en lägenhet men den var inget som vi föll för, standarden var ungefär den samma som våran lägenhet. Imorn ska vi kolla på en 2,5'a som ligger i Hagaberg, är ju typ nybyggt där så har stora förhoppningar om den.


Svårt val

Sitter hos mamma nu och har precis slingat hennes hår. Nu väntar vi bara på att det ska bli dags att skölja ur färgen så vi får se hur resultatet blir.
På tal om färgning så funderar jag på att färga mitt hår mörkt. Min senaste blekning på håret blev ju inte precis lyckat, har dragit lite åt det gula liksom, hrm... Anledningen till att jag inte färgat om det ännu är att jag inte vet vad för färg jag vill ha. Måste hitta på nåt snart iaf, har ju haft den här skiten i snart 1 månad nu.

!

Förresten, måste plocka bort bilden från inlägget "Läskigt" men tack så mycket för komentarerna iaf =)

Heath Ledger

Godmorgon då, det första man läser när man slår igång datorn är att Heath Ledger är död... Känns konstigt måste jag säga, har alltid gillat honom som skådespelare. Sorgligt när så unga människor dör..

Läskigt

Anders har lagt upp en bild på nån tjej som är skrämmande lik mig.. Läskigt det där tycker jag. För några år sen fanns det några reklam afficher (stavning?) som satt kors och tvärs över stan med en bild på en tjej som var såå lik mig. Höll på att sätta i halsen första gången jag såg den, trodde nästan någon hade smygfotat mig... Är hon min dubbelgångare kanske?

Vad säger ni, är vi lika?        

Nu ledigt

Hemma från jobbet nu, dryg kväll har det varit. Alla idioter ville ha korv plus att en massa tattarungar har sprungit runt i butiken och pillat på precis allt, blir sååå trött.. Jaja nu är jag iaf ledig 3 dagar sen jobbar jag en förmiddag sen är jag ledig 2 dagar till. Nice!

Imorn ska vi kolla på en lägenhet, ska med största sannolikhet inte ha den eftersom det är en 4'a men jag vill jämföra standarden på den med våran. Det är ju en 3'a vi vill ha, bara lite fräshare än den vi har nu.


Herrbeta i mitt hjärta haha

Kalle från Butängen ringde nyss, tyckte jag skulle komma ut dit och jobba. Njet säger jag om det. Känner inte för att sitta och åka till Norrköping faktiskt. Men Emma, jag tipsade honom att ringa till dej! Vet inte hur mycket du jobbar nu men försäljningen på Rum borde väl inte vara på topp i januari?? Och Erika, han fick ditt nummer med så han lär nog slå en signal!

Svensk vinterkänsla

Jaaa det snöar, nästan.. Det är blandat med regn, jävla pissväder!

Kvällskul

Igårkväll efter jobbet blev det ett besök i Malmslätt, åkte hem till Anna. Hon hade bjudit hem lite folk för att snacka skit och dricka lite gott (och mindre gott). Vi kom dit först vid halv 12 för jag slutade ju sent men vi hade mycket trevligt ändå. Spelade ölspelet och flummade en hel del. Jennifer ställde upp som fyllechaffis åt oss så det var bara fylla glasen med vin och cider. Slank visst ner ett par sambucca också hehe. Mycket skitsnack blev det.

Har kommit fram till att Erik är sämst på att ragga. Han hade tagit med sig en tjej hem på nyår men när dom skulle "till" så spydde han på hennes fötter.. Behöver jag säga att hon tappade gnistan lite? Morgonen efter vaknade Erik i sin mammas säng, ensam. På bordet låg en lapp där tjejen hälsade att hon åkt hem plus att hon tagit ett par av hans strumpor, dom han spytt på fick han behålla haha!


Jobb är skit

Och så var man hemma från jobbet nu, skönt. Så tråkigt att jobba eftermiddag, hela dagen blir typ förstörd. Igår var det iaf ingen bra dag på jobbet. Pga blåsten så gick strömmen vid 10 på förmiddagen, den kom ju tillbaka efter en stund men dock så hade nåt hänt med masterkassan. Ni som jobbar på Shell vet att det INTE är bra när masterkassan dör... När jag började vid 14 så funkade den fortfarande inte och Shelljouren är verkligen helt dumma i huvudet. Bensinpumparna funkade inte, kassorna funkade inte = kaos... Dessutom så har vi ju delade mellanpass på lördagar så var ju ensam nästan hela tiden... Efter mycket om och men fick jag iaf dit allas vår älskade norrman, Lars Petter, som är elektriker, han fixade biffen och är numera våran hjälte. Sammanfattningen är iaf att gårdagen var bajs och denna dagen var mycket mycket bättre.


Lördagskul

Attsingen vad tiden går fort då, dags att åka till jobbet snart. Här har vi spelat Rayman Ravin Rabbits, ett helt knasigt och superweird spel men ack så kul det är haha.

image135

image136

Sååå kul haha!

Härligt väder

Det blåser och regnar ute om någon av en händelse har missat det. Kan tänka mig att jag blir ganska så ensam på jobbet ikväll, är väl inte så mycket folk ute och åker i det här vädret? Gör inte så mycket för min del för har en del att styra med idag, en massa smågrejer som jag vill få ordning på. Så länge jag inte får strömavbrott när jag står där ute själv, det vill jag då inte..

tack då

Kuuuul, satt och skrev ett inlägg här och sen kom Botox åt nån knapp och poff, så var allt borta. Orka skriva om skiten då, näääh. blä

Rån igen

Nu har värdshuset vid mitt jobb blivit rånat igen.. Var tydligen igårkväll. Faaan, jag bara känner det på mig att vi kommer åka på nåt snart.. Känns inte alls bra det här och tycker så synd om dom som jobbar på värdshuset.

Stora händelser

Dagens chock var iaf när jag tittade ut genom fönstret och ser två byggarbetare ställa en massa vägkoner omkring min bil. Slänger upp fönstret och skriker undrande vad dom håller på med. Svar: "ööh, är det din bil?, kan du flytta den?" Då ska dom tydligen flytta på nåt elskåp som står bakom min bil och dom har tydligen försökt få tag på ägaren hela dagen.
Problem nr 1: bilen står på min far.
Problem nr 2: dom har försökt ringa honom.
Problem nr 3: han har två nummer som syns på Eniro, ett hem plus en mobil.
Problem nr 4: pappa är inte hemma, mobilen är inte hans utan min systers.
Problem nr 5: syrran ligger i lumpen och har inte på telefonen. Alltså kunde dom inte få tag i någon ägare...
Men men, det löste sig ju sen iaf... intressant va? näääh...


Älskade vänner

Nyligen hemkomna ifrån Mustafa nu. Han och Anna bjöd på mat så vi skyndade dit fort som attan. Avslutade kvällen med godis och Wii spelande. Självklart så passade Martin på att mobba Anna också, hans favorit hobby. Men iaf, det var mycket trevligt och jag bävar så för när dom ska åka för att vara borta ett helt jäkla halvår... Har iaf lovat att skjutsa dom till Arlanda om det behövs, jag är ju ledig när dom åker. Kan lika gärna snyfta i bilen som hemma i soffan...


Jag är nog lite lat

Jag är en latmask! Vaknade vid 8 imorse och kände mig pigg men då slog tanken mig "jag är ju ledig, då kan man inte gå upp kl.8". Så jag gick och la mig i sängen igen och sov till kvart i 11 istället, nödvändigt?
Har duschat men inte kommit i kläderna ännu, sitter i en handduk och huttrar istället. Varför? Jo jag är för lat för att gå in till sovrummet och klä på mig istället..
Har bokat tvättstugan från kl.15 och det kan behövas, har inte tvättat sen dagarna innan nyår. Har bokat flera gånger men sen har jag varit för lat för att verkligen gå ner och tvätta.

Finns många fler exempel på mig lathet men orka skriva ner dom, är för lat för det!


En nöjd Sofie

Då var dagens jobb avklarat, duktiga jag som jobbat extra. Fick veta vad jag får i lön den 25'e, JIPPIE säger jag om den. Om jag kunde få en sån lön varje månad så vore det ju nice. Å andra sidan så har jag banne mig fått slita för den, jobbade skiten ur mig i december. Men jag är glad! Pengarna kommer ju gå åt iaf, har beställt lite nya lakan plus att jag inte kunde låta bli att beställa dvd'n med "Linus på linjen", hur bra var inte det liksom haha.


Badkrukan

Blev ingen städning av förrådet, vi var för lata. Åkte till La Kantarell och åt kebab istället, det var gott.
Har precis försökt bada Botox, det var inte populärt. Någon som har några shyssta tips för badning av katter kanske?

Slut på julen

Nu har vi shoppat lite till Jennifer då, lite kläder hon behövde. Om några timmar åker hon tillbaka till Uppsala, tillbaka in i lumpen. Tokiga unge haha. 
Här hemma har jag varit duktig, plockat ner alla julsaker. Känns ganska bra faktiskt, vill inget hellre än att sommaren ska komma nu. Fast får ju inte glömma min födelsedag, så till maj kan vi hoppa, jaa det blir bra. Funderar på att släpa ner Martin till förrådet, vi behöver verkligen städa ur det, är kaos där nere.

Ändrade planer

Blev ingen dejt med Anna sen igår. Jag låg hemma på soffan och mådde dåligt istället. Vet inte vart det kom ifrån men hade huvudvärk och yrsel. Jaja nu mår jag bra iaf så ska hämta syster så ska vi ut till Ikano en vända. Martin den latmasken vill inte följa med, han ska umgås med sin dator istället.

Ciao

Lördag

Sådärja, duschad och klar nu. Har jobbat förmiddag, tog lite extra timmar idag, bra för lönen. Har tagit ett extra pass på måndag med, duktiga jag. Ska strax ska vi iväg till Martins mamma, hon bjuder på mat och vi är inte dom som är dom haha. Ikväll kommer Anna förbi en sväng med, blir kladdkaka och skitsnack, lagom lördag helt enkelt. Eller jaa, ännu mer lagom hade det varit utan jobb men det funkar..


Internetshopping

Har precis skickat iväg en beställning till HM, landade på typ 700:- och då var det mycket som jag valde bort. Blir säkert en beställning till snart när ekonomin tillåter. Är väldigt sugen på att beställa lite underkläder från Nelly med. Mitt shoppingsug verkar ha kommit tillbaka hehe... Ska gå på Ikano med Jennifer på söndag men det ska nog gå bra, affärerna har inte fått in så mycket nytt ännu så det mesta är man trött på.


Nya vanor?

Sitter här och äter lunch nu, havregrynsgröt blev det. Har inte ätit det på flera år nu och blev så sugen när jag såg havregrynen. Konstigt? jaa, jag vet...

Har precis fått Erikas bilder från nyår så sitter och kollar på dom nu också.
              
              

utsövd

Tjena då, vaknade precis och vi gick o la oss vd halv 12 igår kväll, rejält med sömn får jag säga...

Hungrig

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar, bara 20 minuter kvar nu så snart så. Blir potatisgratäng med ugnstekt kyckling idag, mumma. Om vi orkar så gör vi en kladdkaka till efterätt också, har varit sugen på det i flera dagar nu. Försöker bränna ut Ratatoille nu så vi kan se på den till maten, den verkar kul.


annnorlunda men kanske bra

Nu är det sista lediga dagen sen imorn blir det jobb igen. Kan inte påstå att jag är sugen, alltid skönt att vara ledig. Var en sväng på stan och mötte upp Erika förut, måste ju passa på att ses innan hon drar till Falun igen. Återigen så lät jag bli att köpa något, kände inget shoppingsug alls idag, det var en annorlunda känsla.


Kommer sakna

Förresten, Anna, Mustafa och Erik har bokat flygbiljetter nu, dom åker den 20 februari och kommer hem först den 10 juli *snyft* Sista månaden ska dom spendera i Kina, funderar allvarligt på att åka och möta upp dom där...

image125

Sjukis

Ja vi kom iväg till Tornby sen, blev kläder åt Martin och det behövdes verkligen. Köpte inte en enda grej till mig själv vilket jag är mycket stolt över. Några nya leksaker till Botox blev det iaf och dom var uppskattade så det var kul. Var sugen på att gå in på Ikea med men jag orkade inte, gick runt och kände mig allmänt varm hela tiden, på fel sätt. Igår frös jag hela dagen och det har jag gått tillbaka till nu. Fick svaret på mina temp.svängningar när jag tog febern, har visst 38,5 så det förklarar ju en del... Är som tur var ledig imorn med så hoppas det går över till torsdag när jag jobbar.


Bränna pengar...

Nu har vi petat i oss lite frukost, vid lunchtid, skönt med lediga dagar. Skulle egentligen ha träffat Erika idag för en vända till simhallen men hon mådde visst inte så bra. Jaja, jag sörjer inte. Istället för att röra lite på mitt fläsk så väljer jag att släpa ut Martin till Tornby för en shoppingrunda hehe. Det är faktiskt till honom som det ska handlas så han klagar inte så värst den här gången. Får väl se om jag kan hålla mig men det har jag svårt att tänka mig...


Filmprat

Filmen igår var helt okej, gillade den även om jag inte älskade den. Dessutom så dröjer det ju 1 år innan man får möjlighet till att se fortsättningen. Jaja, helt klart sevärd var den iaf.

När vi kom hem så slappade vi datorerna ett tag och sen blev det film här vår egen soffa också, blev Mr Brooks. Den måste ni se säger jag. Var bara en scen som jag tyckte förstörde lite men i övrigt så var den kanonbra.

Biokväll

Just det, glömde säga, vi ska på bio ikväll. Blir Guldkompassen, har velat se den ett tag så det ska bli kul. Kan tänka mig att det blir en bit mat på stan  innan också, ska försöka övertala Martin att gå till Steves kanske, var länge sen nu jue...

image124

ha, det är slut, för den här gången

Nu är det slut på nattjobbandet för den här gången,  3 veckor tills det blir dags igen. Den här gången gick jag ju bara 5 nätter eftersom jag tagit ledigt dom 2 första. Det var lagom faktiskt, man kände liksom inte att man ville spy dom där sista passen. Men men, dom kommer aldrig ändra bort helveckorna ändå tyvärr *suck*

Nu ska jag in i duschen, dags att bli människa igen nu!

bildkavalkad

Det blev en vända till Max sen. Lika gott som alltid så nu är vi mätta och belåtna. Måste ta och byta om till jobbkläder strax, snart dags att åka. Imorse tog det en jäkla tid hem, fick köra i max 60 typ annars gled bara bilen eftersom det var så halt på motorvägen.

Länge sen jag la ut några bilder på Botox så här kommer ett par stycken.

                   

Slänger in ett par bilder från när jag och mamma gjorde julkorv med, ser fräsht ut va?? hehe

         

Kändistätt

Nattens stora händelse då, Dogge Doggelito kom och handlade av mig i luckan. Nyttig kille det där, ville bara ha vatten och frukt. Han var nog lite småfull dessutom, stod och hickade hela tiden haha. Han undrade var han var någonstans och när jag berättade så svarade han att det förklarde ju varför jag pratade så roligt haha. Aja, kul och trevlig var han iaf.

Tidigare på kvällen hade Pernilla haft Abba-Agneta inne i butiken, hon var alldeles salig över detta haha.

Latmask

Martin slutade jobbet för 15 minuter sedan, detta innebär att jag borde stå och laga mat just i detta nu egentligen. MEN, jag orkar inte.... Det får nog bli hämtmat istället, är sååå lat idag. Ska vi ta Max eller Stångebro är nu de stora frågan, får se vad Martin röstar för.

Bara 1 natt kvar nu sen har jag 3 lediga dagar att se fram emot.


senil

Åååh jag är så trött.. Skulle lätt kunna somna nu och sova till imorn bitti, men det får jag inte. Åka o jobba om några timmar ju, blä för nattjobb säger jag.

Har iaf tagit mig in till Tornby idag. Var tvungen att köpa mig en kalender, har inte koll på nåt utan en sån så jag har varit lite disorienterad nu ett par dagar. Det känns verkligen som att jag har bestämt något med någon i början av nästa vecka men jag kan inte komma ihåg med vem och vad. Så om det är någon som känner sig träffad så säg gärna till är du snäll.

Snart jobb

Jaha nu är det bara 3 timmar kvar innan jag börjar jobba, inte sugen alls. Nån som vill ha 5 underbara nattpass på Herrbeta kanske? Enda haken är att pengarna måste gå till mig.


Gott Nytt År!

Gott Nytt År då allesammans! Var kanontrevligt på festen igår, därav också "aningens" bakis idag.. Nu är det dags för ytterligare en film, blir Die Hard 4 tror jag.

image105


                           
  
                 

Ett axplock av dom bilder som togs

RSS 2.0