Nyårsafton

Blev väckt av Henrik från Valla imorse. Han tyckte att jag borde komma in och jobba 19-02 ikväll... Inte en helt lysande idé om jag får säga själv va. Näh, nyårsafton då är jag banne mig ledig, så det så.

Har varit inne i stan och handlat mig en klänning också. Har inte bestämt mig om jag är hundra nöjd med den men det får duga ändå. Hinner ju knappast fixa något annat nu ändå så. Med nya strumbyxor (2 par) till så gick det på 350:-, helt okej får jag väl säga ändå.

Har även börjat förbereda maten till ikväll. Martin & jag ska ha en liten mysstund för oss själva innan vi åker ut till Kaga för nyårsfirande. Förrätten skippar jag den här gången, känner att jag inte har tid. Till varmrätt blir det iaf Fläskfilé med trattkantareller och klyftpotatis och som dessert Päronhalvor med After Eight och grädde. Till detta har jag tänkt att vi dricker vårat egengjorda vin, hoppas Martin blir nöjd.

hoppas hoppas....

Det snöar ute(! ! !) Det är bara ytterst lite men ändå, det är snö. Hoppas det kan få ligga iaf ett liiitet tunt lager ikväll, tycker det ska vara snö på nyår. Vi fick ju inget på jul så kan det väl få vara.

Ledig till onsdag kväll, skööönt

Så nu var man hemma från jobbet. Gick till 19 men stack iväg och solade
lite direkt efter. Vill ju inte vara värsta blekfisen på festen imorn. Egentligen
så börjar ju min nattvecka imornkväll men jag har tagit ledigt 2 dagar så
jag kan få fira lite nyår. Innebär att det bara blir 5 nätter i sträck den här
gången dessutom o det är ju nice. Fick erbjudande om att jobba natt idag,
efter mitt pass som jag redan gått, men jag tackade vackert nej. Var snäll
och erbjöd mig att ta halva faktiskt men hela pallar jag inte. Har redan jobbat
min beskärda del den här veckan. Endast juldagen var jag ledig så nu är det
min tur tycker jag. Sorry Anders...

Älskade vänner

Aaah, kul att träffa tjejerna lite. Anna, Erika, Madde, Lisa & Emelie var det som kom. Martin har gömt sig i datorrummet hela tiden haha. Vi har haft spelkväll så det blev Schlagerspelet, Absolut överens, Rita & gissa och Så det kan låta. Passade på att visa upp Botox också, eller jaa, han visade väl upp sig själv rätt så bra. Har typ bestämt med Lisa att när Botox är stor nog så ska vi para honom med hennes katt. Kan nog bli riktigt fina ungar tror jag.

Anna och jag passade på att byta julklappar också, har ju inte hunnit det innan. Jag fick iaf en bodylotion och ett halsband, jätte fint var det. Till henne hade jag köpt ett kit med lite lotion och tvålar och grejer. Ush, bävar för när hon ska åka iväg igen i februari, kommer sakna henne nåt fruktansvärt...

Nu är det dags att sova, börjar jobba 11 imorn. Egentligen så är det min lediga helg men jag har tagit lite extrapass, pengarna går ju definitivt åt iaf så lika bra. Dock så har jag inte hunnit handla någon outfit till nyårsfesten ännu, får väl fixa det på måndag. Faan, jag är då alltid ute i god tid.

ändring i schemat

Jaha, nu ringde Ulrika precisoch talade om att morgonpasset imorn är sjuk så jag börjar 6 istället för 9. Gör absolut ingenting, snarare bättre. Ska till Jessica på kvällen för att klippa och förga håret så passar mig alldeles utmärkt att sluta vid 14 istället 16. Kan ju säga att det verkligen är dags att göra iordning håret, ser ut som ett råttbo i skallen och utväxt så det skriker om det, inte vackert alls.

dagarna som gått

Ja nu var det några dagar sen senast, har inte hunnit sitta här, fullt upp med jul och jobb liksom.
Söndags - Var vi först och firade hemma hos mamma och sen åkte vi till Martins pappa. Var jättemysigt och alltid kul att träffa alla. På vägen hem hämtade vi upp Björn som var i stan över jul, kul o se han. Blev att vi satt vakna till strax efter 2, spelade Wii och grejer.
Julafton - Då hade Martin & jag lite julklappsbyte på morgonen. Fick bla. en klocka och örhängen, jättefint. Martin åkte till sin mormor för att fira med sin familj och pappa hämtade upp mig och Botox för att åka till farmor. Ville inte lämna kissen ensam hela dagen, blir så trist för han. Han gjorde iaf succé hos släkten dock så råkade han ha sönder en lampa för farmor, förlåååt.. Åt och hade det mysigt där och bytte klappar och pratade skit. Vid 8 var jag tvungen att åka för att åka hem och byta till arbetskläder, jippieee... Började vid 22 och slutade 6:15 och på hela denna tid så hade jag 7(!!!) kunder... Lagom spännande natt med andra ord. Sysselsatte mig med annat iofs men kändes som man kunde varit hemma istället.
Juldagen - Vaknade ju sent eftersom jag hade jobbat. Invigde det nya spelet som Martin & jag fick av pappa i julklapp, Mario & Sonic Olympic games till Wii. Var riktigt kul men man var lagom mör i armarna efteråt haha. Björn var också här så vi höll väl på o spela i nästan 2 timmar haha. Sen var det dags att göra mig iordning för kvällen. Mötte upp Erika vid 18 och sen gick vi vidare till Lisa. Satt där och pratade massa och hade jättetrevligt. Sen in till stan och in på Harrys/BK. Hade asflyt och kom in direkt så det var ju skönt. En riktigt kul kväll blev det, träffade på en massa folk som man inte träffat på länge. Lägger nog upp några bilder sen. Sen vid 3 kom Martin och hämtade mig. Somnade rätt gott när jag kom hem sen.
Annandagen - Ja idag alltså, har jag bara jobbat. Eftersom jag festade igår så fick mamma köra mig till jobbet, snällisen som hon är. Blev en del att göra iadg iaf, ingen rast ingen ro. Kom hem för 1½ timme sen typ, snälla Patrik körde hem mig, tack tack. Nu sitter jag här och väntar på att Martin ska dycka upp, han är hos sin morbror och spelar spel med familjen ikväll.

ännu en dag

Sååå ja, hemma från jobbet nu och imorn så är jag ledig. Förmiddagen ska ägnas åt städning och allmänt plock här hemma som blivit åsidosatt ett tag nu. Ska bli skönt o få lite ordning igen. På eftermiddagen ska vi först till mamma en vända för julklappsbyte och gröt och på kvällen åker vi till Martins pappa och hans sambo.

Igår förmiddag var jag hem till mamma innan jobbet. Vi var så duktiga och gjorde julkorv. Ska hämta min del imorn plus att jag ska ta med till farmor också.


Fan va irriterande, går inte att ladda upp några bilder ju. Har försökt med att ta bort all webbhistorik, cookies och skit men funkar ju inte ändå...

Mycket nu

Jaa ush, känns som att jag inte hinner med ett dugg. Städning här hemma har blivit starkt nedprioriterat sista tiden för jag hinner verkligen inte. Avskyr att ha ostädat så jag måste verkligen ta tag i det. Skulle ju varit ledig igår men gick in och jobbade förmiddag och sen var det raka vägen in till stan för att möta Jonas. Efter det åkte jag hem, var hemma i hela 30 minuter tror jag, hann diska lite, sen bar det iväg till pappa där vi gjorde iordning julskinkan. Blev som alltid supergott men när jag väl kom hem strax efter 22 så var jag helt slut.

Idag sov jag till strax efter 11, det behövdes kan jag säga. Ska käka lite lunch snart sen in till stan för att hämta farmors julklapp och sen åka till jobbet. Är klar med Martin nu med, hittade lite igår. Kan väl inte påstå att jag är supernöjd men det duger.

julklappar hit och dit

Mötte upp mamma på stan förut, hjälpte henne att köpa julklapp till Jennifer. Tror nog att hon ska bli nöjd med det som vi valde ut. Nu är nästan farmors julklapp klar med så det här känns kanon. Har slagit in lite paket här hemma men det är inte helt lätt när Botox vill hjälpa till ned tejp och snöre haha. Var iaf tvungen att passa på när Martin inte var hemma eftersom ena paketet var till honom. Och jaa, en grej har jag köpt till han men jag känner att jag behöver nåt mer. Någon som har några tips???

Bara massa mat

Idag blir det en tur hem till farmor. Det är dags för våran årliga tradition, äta lutfisk. Är bara jag och farmor som äter det så ingen idé att ha det på julbordet. 
När vi är mätta och belåtna så ska vi iväg för att handla julmaten. Känner att jag är en riktigt duktigt barnbarn eftersom det är jag som fixat det ända sen jag fick mitt körkort, iofs bara 3 år sedan, men ändå.

På torsdag eller fredag är det mammas tur, då ska jag dit och göra julkorv med henne.

jag är inte värst

Både jag och Martin har varit lediga idag. Eller jaa, Martin ska strax åka iväg på personalmöte men i övrigt så. Vi var duktiga och åkte ut till Tornby och köpte julklappar, blev en del faktiskt. Själv är jag ju nästan klar men det är ju inte Martin. På onsdag ska jag gå en vända på stan med Jonas också, han har inte köpt en endaste julklapp ännu så han ligger lite illa till haha. Det jag saknar är ju den där geniala grejen till Martin, som jag inte kommit på ännu....

attsingen

Aaah, jag älskar att vara ledig. Bara en sån sak som att få sova ut och vakna utan väckarklocka är helt underbart. Det enda negativa med ledighet är att man inte tjänar några pengar på det...


Semester?

Kollar på resor till Turkiet nu, helt godkända priser får jag säga. 3500:- för 1 vecka. Skulle vara aktuellt först nästa höst men jag är allt bra sugen på att boka.

image105

I brist på annat...

Anders påpekade att man inte fick en enda träff på ordet bög när man sökte i min bogg. Så varsegod Anders, jag bjuder på en. Bög!


jobbat

Typ nyligen hemkommen från jobbet nu, skulle ha varit ledig men så blev det ej. Maria ringde igårkväll och ville att jag skulle jobba åt henne, som tack så går hon min söndag nästa vecka. Prima för mig för då kan jag fira lite jul med mammsen och även Martins familj. Att det sen är super lugnt på söndagförmiddagarna gör ju inte saken sämre.


Mamma är bäääst

Hemma hos mamma nu, äter nybakta lussebullar och pepparkakor. Extra gott när man slipper baka dom själv.

Har fått mammsen att vara fyllechaffis åt oss på nyårsafton, slipper man bli kvar ute på landet över natten, yeeees!

gotti gott

Ikväll blev det lite mys framför tv'n. Såg Flushed away och åt chips och milkshake till det. Måste bara säga det att våran hemgjorda jordgubbsshake, den är inte dum den *mumma*.

image104

en vit liten lögn...

Idag har jag varit duktig igen, med julklappar alltså. Syster och jag var ute på stan och handlade lite så nu är det inte så mycket kvar. Bara Martin som jag måste komma på nåt bra till. Fast jag måste väl erkänna att det blev en grej till mig själv, ett par skor. Inga vinterskor den här gången heller men verkar ju inte bli nån snö ändå så. Har inte visat dom för Martin ännu utan tänkte smyga in dom. Använda dom ett par gånger och sen ställa fram dom. Då kan jag hävda att jag haft dom länge hehe.

För er som tror jag är dum som skriver det här så kan jag påpeka att han aldrig läser här ändå. Får väl bara hoppas att han inte ändrar på det just nu...

sleten

oooh, jag är såå trött. Fattar inte, började vid halv 10 imorse så det var ju inte tidigt, dessutom har jag varit i Åtvid och där är det skitlugnt. Var riktigt jobbigt att köra hem, ögonen ville bara falla ihop.
Gick o la mig en timme när jag kom hem men det är nog dags att sova nu igen känns det som.

det är inte bra

Snart är det dags att ta plats i soffan, ikväll är det Prison break som gäller. Ska det bli någon rätsida på det hela nån gång?? Gillar verkligen serien men känns som att den håller på att förstöras tyvärr.


Har varit duktig och handlat lite julklappar idag, dock så blev det mest till mig själv... Fasen, har egentligen inte råd men jag kan verkligen inte låta bli. Hittade ett par riktigt snygga byxor på Gina Tricot men dom tillät jag mig inte ens att prova för vet ju hur det hade slutat om dom suttit bra på mig.

dränkt katt

Jaha nu har katten badat för första gången. Martin låg i badkaret och Botox klev på kanten och halkade i... Blev väl inte helt glad av det skulle man kunna säga. Fick sitta och torka honom i en kvart efteråt och han bara satt och skakade min lilla stackare. Jaja nu är det lugnt iaf och allt är som vanligt. Med andra ord så springer han kring som en tok haha.

Sötisen

Måste bara dela med mig av en bild på min sötnos

image102

still sick

Näh, det blev inget jobb inatt heller. Känner mig forfarande inte bra. Förkylningen har släpt något men jag marekerar, nååågot... Var iaf ute hos pappsen och åt middag så idag har jag ätit lite iaf. Igår fick jag i mig en halv Billys panpizza så framsteg. Får se hur jag känner mig imorn, ska ju ut till Åtvid och jobba på tisdag så hoppas jag är bättre tills dess.

Nu ska vi krypa till sängs snart, natti natti!

snark

uuuh, sitter här o nickar till vid datorn. Kanske skulle ta mig till sängen istället???

vart kommer allt ifrån?

Snor, snor och åter snor, det tar aldrig slut... Min förkylning exploderade inatt på jobbet och det var inte kul att vara där då kan jag säga. Ont i halsen det har jag med. Kollapsade totalt i sängen när jag kom hem imorse, så inatt blir det inget jobb och förmodligen inte imorgon natt heller.
Faan, har varken tid eller råd att vara sjuk nu ju. Och Martin har åkt iväg på personalfest så här sitter jag ensam med allt snor och tycker synd om mig själv...

Botox

Lite bilder på min lilla gullunge Botox. Nu ligger han och sover här på skrivbordet det lilla busfröt. Han har sprungit omkring som en tok och lekt med sina möss idag så inte konstigt han är trött hihii.


image99


image100


image101


less på´t

Blir så trött på det här. Det är mörkt när jag åker till jobbet, mörkt när jag åker hem, mörkt när jag lägger mig och mört när jag vaknar... Blääääää! Kan det inte komma lite snö åtminstonde? Jag har inte ens kommit mig för att äta något idag, blir helt fel av detta nattjobbande.
Martin ska träffa sin mamma och syster vid 8 så ska dom ut o käka lite, men jag då?? Kan ju inte följa med för då hinner jag inte till jobbet.


Kattprat mm.

Idag har jag varit och vaccinerat kissen. Han var så duktig så, inte ett pip gav han ifrån sig när han fick sprutan. Han fick jättemycket beröm av vetrinären, tyckte han var jättefin hihiii.

Fasiken vad jag pratar katt nu då, är lite fixerad just nu hehe. Blir väl så nu i början, han är ju ändå min lilla bebis. Sötnosen ligger och sover i mitt knä nu, har blivit en vana att han gör det så fort jag sätter mig vid datorn.
Martins "extra mamma" var här förut för att kolla in Botox. Hon hade med sig en liten leksaksmus till honom och han blev helt saligt förtjust i den, sprang kring som en tok med den i en halvtimme och var jätte stolt.

Om en halvtimme slutar Martin jobba, kanske skulle börja tänka på att laga mat? Själv har jag ätit en risifrutti och en clementin idag... Matvanorna blir helt kaiko när jag jobbar natt.

wooopsi

Skit också, slog mig plötsligt att jag inte har satt upp några adventsljustakar eller nåt ännu.. Var inne på Emmas blogg och kollade och fick genast dåligt samvete... Får skicka ner Martin i källarn så får han leta upp grejerna så får jag fixat imorn tror jag... Faaan, jag som brukar plocka upp grejerna en vecka för tidigt typ....

Tlöttis

Snart är det dags för mig att bege mig mot Herrbeta, nattveckan börjar idag tyvärr. Det positiva är att antingen jag eller Martin är hemma hos Botox hela hans första vecka här. Kraken ligger helt utslagen i mitt knä nu. Han somnade medans vi kollade på förra veckans Prison Break. Sååå söt är han.
Imorn ska jag åka till vetrinären med honom så ska han få sin andra grundvaccination. Han lär väl inte bli så glad på mig då men vi måste ju.

Byggde ihop hans klösställning förut också, var inte helt lätt men nu är det klart. Kommer bild på det senare.

image97


Natti natti på er hälsar Botox!

Min bebis är hemma

Nu har min lilla plutt kommit hem. Han sitter på min axel ochputsar sig och grejar. Var och hämtade hem honom igår eftermiddag så nu börjar han vänja sig vid mig. Han har legat hos mig hela natten, krupit jättenära. Inte mig emot, då slapp jag sova ensam haha. Martin kommer ju hem ikväll så får väl se vad Botox säger när han måste dela med sig av mig. Som det är nu så går han inte många meter ifrån mig innan han börjar pipa. Min lilla sötnos hihii.

Klösträdet kommer ju ikväll det med. Blir inte riktigt det som jag hade tänkt mig men det blir nog bra ändå tror jag.

              

RSS 2.0