Myspys med god mat

Blev en riktig myskväll igår med god mat och tv-tittande. Martin överaskade mig med att han köpt en parfym åt mig, Puma Aqua, luktar mumma. Och jag som inte hade köpt nåt åt honom... Men jag bjöd ju på god mat iaf. Som förrätt blev det avocado med ost/kesoröra och lite kräftstjärtar. Plankstek som varmrätt, och till efterrätt bjöds det på vaniljpannacotta med hallon & blåbär.

                   




du + jag = VI

Idag är dagen som jag och min älskade Martin firar att vi har varit tillsammans i 3år. Detta är åtminstonde det officiella datumet för eftersom vi arbetade på samma ställe så var det en hel del smygande innan omgivningen fick veta något. I drygt 3 veckor så försökte vi hålla det hemligt men det var ju dock en del som avslöjade oss innan. Men iaf, fatta, 3 ååår.. På ett sätt känns det som att det gått superfort men på ett annat sätt känns det som att det alltid varit vi. Älskar min Martin såååå mycket!

image81

Du och jag nu och för alltid!


Party

Skulle jobbat idag egentligen men det blev ändrade planer. Anna.A hörde av sig igår så vi ska ansiktsmåla en massa fulla studenter på nån kravall som ska vara idag.. Haha får väl se hur det går. Som tack för att vi ställer upp så får vi mat och en hemlig present, plus att vi får dricka hur mycket gratissprit vi vill.. Oooh, kan nog bli ostadigt.. Mamma har lovat att skjutsa mig till jobbet imorn om jag inte är körduglig haha...

Jag som hade ställt in mig på värsta tråkhelgen, tji fick jag!

Men hallå

Nu när jag går in på wighsnews så läser jag att dom har rånat Mcdonald's Valla, IGEN!
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?

btw. på wighsnews står det att det är Shell som blev rånade men så är det inte, det är värdshuset.

Rån....

Nu har värdshuset som ligger precis där jag jobbar blivit rånat. Fan jag blir nervig av sånt här. Det enda positiva är att polisen verkar ha reagerat väldigt fort på det här. Dom ringde direkt oss och kollade om vi sett något och dom har satt upp vägspärrar, iaf vid avfarten mot Linköping. Dom var över och pratade direkt med oss för att verkligen kontrollera om vi reagerat på något. Men ush, bad bad feelings....

Ensam igen...

Nu har jag jobbat mitt första pass på 10 dagar, var helt okej. Hade jag haft råd så skulle jag ta ut sån ledighet varje månad, blir ju som en ny människa.

Imorn åker Martin till Göteborg, lämnar mig ensam här hemma, buhuuu. Får kliva upp imorn vid 6 för att säga hejdå för han åker direkt efter jobbet. Själv börjar jag jobba vid 14 och han slutar väl vid 14:30 eller nåt.


Nu så

Äntligen, har fått sms från OnOff om att min mobil äntligen ska vara lagad. Den skulle varit klar den 16/10 egentligen men sen förlängde dom till 5/11 så det här är ju iaf lite bättre.


Shopping!

Har ju glömt att berätta, vi har köpt en ny tv idag. Eller jaa, Martin har betalat
men den är våran haha. Det behövdes verkligen då våran gamla inte var i
bästa skick. Har passat på att spela lite Wii på nya tv'n och det är jukanonbild.
Snart ska vi inviga den med lite film, blir Knocked up. Får se om den är nåt att
ha. Ska sno ihop lite milkshake att smaska på till *mumma*


Han är kvar

Vi klarade besöket hos vetrinären och Tin-tin får vara kvar ett tag till. Vi ska se hur knölen utvecklar sig och verkar den inte störa Tin-tin så får det vara som det är. Förmodligen är den närmsta veckan avgörande för om han klarar det eller ej. Vi får se hur det går. Känner mig lite småtöntig som sitter och kinkar över en undulat men vafan, jag har haft honom i 13 år så man hinner ju bli lite fäst. Vetrinären konstaterade iaf att han såg oerhört fräsh ut för att vara såpass gammal. Tydligen så brukar inte en undulat som lever i bur bli mer än 8-9år(!!!).


Stackarn

Måste in till vetrinären med min fågel... Stackarn har fått en stor knöl över ena näsborren, kan tydligen vara en tumör.. Ush, min lilla Tin-tin, har ju haft honom i mer än 13 år nu.. Ska vara hos vetrinären kl.12 så det är inte långt kvar. Förmodligen blir det en avlivning. Känns konstigt....

Tröttis

Måste bara börja med att säga att jag inte är vaken av fri vilja just nu. Har tvättstuga från kl.7 så det var bara att släpa sig upp. Tvättberget tycks aldrig ta slut hur mycket jag än tvättar. Inte så konstigt iofs men ändå.Offattbart hur mycket tvätt 2 personer kan åstadkomma, den dagen jag får barn kommer jag få flytta ner till tvättstugan...

Plötsligt är det slut

Sista dagen på min långledighet nu, 9 dagar, har gått alldeles för fort. Har egentligen inte gjort så mycket dessa dagar, mest bara tagit det lugnt. Idag är Martin med hemma, stackarn är sjuk så han gick tidigare från jobbet igår. Själv tänkte jag åka till Ikea och spendera mina sista kronor som jag har kvar på lönen. Herrejesus, måste börja spara pengar till julklappar också...

Förvirrad...

Första avsnittet på säsong 3 av Prison Break då. Känns verkligen att det var ett tag sen man såg det för jag minns då inte ett skvatt av hur dom hamnade på det här fängelset...


Fy för sjukhus

Blä och ush.. Har varit på en läkarundersökning idag, gillart inte. Hade tid 9:30 men fick komma till läkarn först 10:10..... Dessutom höll dom på att röra ihop mig med en annan patient, skulle ha mig att byta om till sjukhuskläder och allt. Jag blev helt ställd och ifrågasätter varför jag ska det och dom säger att så är det bara. Säger mitt namn och då står tanta som ett frågetecken, "men heter inte du Hanna?". NEJ! ! ! Fan, blev ju bara mer nervös och uppstressad...

Som sagt, gillar inte sjukhus!

Söndag morgon

Shit, det här är inte likt mig, vara vaken innan 10 på en söndag. Klev faktiskt upp redan strax innan 9 så har hunnit duscha redan. Har sovit tillräckligt i veckan så det är dags att vända tillbaka dygnet nu.

Pokern igår gick helt okej måste jag säga, över förväntan. Vann förtsa omgången och kom på andra plats 2 gånger. Jag hade räknat med att få storspö men jag gick till och med 60:- plus allt som allt. Iofs så gick Martin 80:- minus men iaf...

Frukost jaa, det vore gott!

En lagom fredag

Har varit en sån där lagom ansträngande dag idag. Var och matade och pysslade lite med katterna. Gick bort till Tornby och hämtade bilen på Martins jobb och handlade lite mat. Sen var det hem och rensa svampen från igår, Martin fick med hjälpa till lite. Sen så tog vi en sväng in till stan för att träffa Jessica & Christoffer, käkade lite mat och snacka skit. Sen stack vi 4 hem hit, spelade en massa Wii. Hihii, det är fortfarande skitkul så jag tror vi gjorde ett bra köp.

Imorn ska vi hem till Pierre för att spela poker, jag kommer bli luspank haha!

Rösta då!!!

Rösta på Linköping i Monopol tävlingen. Just nu ligger vi på plats 31 men man måste vara bland dom 22 första för att vara med på planen. Kom igen nu, RÖSTA! ! !

http://www.monopolspel.se/index.aspx

image80

Lat

Vad slapp man blir av att vara långledig då.. Klockan är snart 12 och det vettigaste jag
gjort hittills är att äta frukost.. Kommer bli hårt vatt jobba igen på onsdag men det får
det vara värt. Jagv har iaf varit duktig och tagit en extrahelg precis innan julafton så det så!

En skön ledig dag

Nu är jag nyss hemkommen från svampplockningen. Hittade mycket mer än förväntat så jag fick ihop en sisådär 6 liter. Nu är det bara rensningen kvar... På hemvägen från skogen så stannade vi på cloetta-boden i Ljungsbro, billigt godis där. Kunde ju inte låta bli när vi åkte precis bredvid liksom.

              

Var ju och gosade med katterna innan vi åkte. Och dom är ju sååå söta. Kan knappt vänta tills vi får ta hem våran egen lilla sötnos.

                             
                                     Botox                                        Botox och syster                    Pappa Shinta

            
Mamma Cortana                 Botox gömmer sig



Svampplockning

Om några timmar kommer mamma och hämtar upp mig. Vi ska ut och plocka svamp. Jag som inte varit i en skog frivilligtpå evigheter... Är lite larvig med smådjur och sånt, tycker verkligen inte om dom. Men vafan, Tänkte det kunde vara trevligt med lite frisk luft och dessutom får jag ju lite motion då med. Farmor ska också följa med så det blir nog trevligt.

Nu ska jag först iväg och prata med katterna.

Sportfanatiker.. jag?

Hmm jag & Martin satt och kollade på fotbollen förut. Först var jag faktiskt intressrad, var ju en helt okej match måste jag medge. Sen helt plötsligt gick det bara utför och jag somnade sött... Martin konstaterade mest att han inte var förvånad..

Men jag bara undrar. Vad helskotta har Olof Mellberg gjort med håret?? Han ser förjävlig ut i snagg....

Kattmajja

Nu har jag precis lovat bort mig som kattvakt torsdag till söndag. Det är Erik & Debbie jag ska hjälpa. Alltså dom som vi ska köpa våran lilla kissemiss av. Har jag absolut inget emot, får ju bara spendera lite tid med min blivande kisse. Har jag sagt vad vi ska döpa katten till förresten..??  Botox ska han heta!


Känns ju bra

Jahopp branden hos grannen är nu en misstänkt mordbrand enligt Corren, stabilt...

Brinner?

Verkar som det brinner inne hos grannen... Fullt pådrag här utanför.. 3 brandbilar plus poliser och grejer...

image69

Rösta! ! !

Kul grej, Hasbro ska ge ut ett nytt Monopol med en spelplan bestående av svenska orter. Dom 22 orter som får flest röster kommer med på spelplanen. Just nu är det en massa skitorter som är med. Och det måste ju ändras! Gå in och rösta på Linköping, NU!

http://www.monopolspel.se/vote.aspx

Såååå ledig

Nu har jag påbörjat min långledighet då. Känns kanon skönt, behöver vila upp mig lite. Martin är också ledig idag och det är ju trevligt. Vi har hängt lite på Tornby idag och köpt lite småprylar. Blev mat på La Kantarell sen, lata vi är haha. Igår hämtade vi mat på Stångebro gatukök hehe.

Syster är här nu, spelar Wii o grejer. Om 2 timmar går nästa avsnitt av Desperate Housewifes, som jag ääälskar!!!

Jennifer

                             


Min tuffa syster vid högvaktsbytet i söndags!

3 veckor till nästa

Finally nu är nattveckan äntligen slut. Blev en hård sista natt. Inte för att det var mycket att göra, var ganska lugnt för att vara söndag faktiskt. Sov ju så himla lite igår så därför var jag skittrött redan när jag började mitt pass. I söndags morse när jag kom från jobbet sov jag 1 timme sen var det dags att göra iordning mig för att åka till Sthlm över dagen. Försökte sova i bilen men det gick sådär. Var iaf riktigt kul att se Jennifer på högvakten, bilder kommer sen. Sov 2 timmar när jag kom hem och sen var det ju dags att jobba igen. *zzzzzz* inte kul kul... Idag har jag sovit till kl.17!!! Kan ju säga att Martin kom hem vid 16 och jag brukar vakna direkt när han kommer men inte idag. Kanske var trött??

Nej nu måste jag ha mig något att äta annars blir min mage väldigt upprörd på mig!

fröken positiv

Lördagkväll och folk är ute och har kul.. Själv ska jag åka iväg och jobba om 40 minuter *jippieee*........ Jag försöker intala mig själv att det inte är så illa att jobba natt men sen står jag där ändå och suckar...

Imorn ska vi åka till Stockholm för att kolla när Jennifer går högvakten. Åker vid 10 så det blir till att sova i bilen för mig. Tar med mig en kudde och en filt och gosar ner mig i ett hörn.

Knivrån

Juhupp, vaknade för en dryg halvtimme sen. Har sovit riktigt gott kan jag säga. Satte mig vid datorn för att kolla lite nyheter och det första jag läser är att man har rånat min gamla arbetsplats inatt. Knivrån mot McDonalds Valla. Fy och ush säger jag. På sätt och vis är jag inte förvånad, trodde det skulle hända tidigare. Tycker så synd om dom som jobbade. Ringde en kompis som fortfarande jobbar där för att kolla så hon var okej. Hon hade varit ledig som tur var. Fick veta vilka som hade jobbat igårkväll och en av dom känner jag.

Sånt här får mig att frundera på hur jag skulle reagera om någon rånade mig på macken. Tänk om någon skulle komma fram med kniv eller något annat vapen. Skulle jag få panikångest eller skulle jag mest bli förbannad? Nej ush, ska inte tänka på sånna tråkigheter.

Men iaf, tänker på er 3 som jobbade på McDonalds inatt!

gnällspik

Ush jag är verkligen inte på humör idag.. Mådde inte alls bra natten till idag så det var inget vidare att jobba då. Hade huvudvärk hela tiden och kände mig yr oxh var alldeles varm.. Huvudvärken har inte belat släppa så jag knaprar värktabletter. Nu lider jag däremot inte av att jag är för varm, nu fryser jag... Tänker inte sjukanmäla mig, har inte råd och sen känns det så onödigt när jag ska vara ledig 9 dagar efter den här veckan. Är bara 3 nätter kvar nu så det ska jag väl överleva...

Ny favorit

Har precis kollat på dom 2 första avsnitten av Gossip Girl. Riktig tjejserie! Me loooove!

*brrrr*

Blev tvungen att skrapa rutorna på bilen när jag skulle hem från jobbet idag. Fy för det, trååååkigt... Om det ska vara så kallt så kan snön lika gärna komma....

Bebis & katter

Ännu en dag snart slut.. Sov skönt ända fram till 15 idag, behövdes verkligen. Dock så hann jag inte med att handla i och med att jag sov såpass länge. Får ta det imorn istället.

Nu har vi iaf varit och hälsat på Frida & Samuel och deras lilla Elias. Riktig liten sötnos det där. Passade även på att kela lite med deras katter.

Imorn ska vi förresten välja ut vilken katt som vi ska köpa.

Vill haaaa

ååh, jag är sååå godissugen idag.. Inget bra alls...

nix kanske?

Godmorgon då

Jaa då var första natten avklarad då. Var en lugn natt och det tackar jag för, skönt
att börja med det. När kom hem imorse hade Martin redan åkt till jobbet, blää,
saknar honom ju. Aja gick o la mig och somnade som en stock iaf. Men fick jag
sova ifred? nepp! Vid halv 10 så sätter dom igång med motorsågar utanför, taaack!
Drog en kudde över huvudet och försökte ignonera.. Sen vid 11 ringer det en
telefonförsäljare.. blää på den. Och sen nu vid 13 så ringer det ytterligare en
säljare. Va faaaan! Jaja då gav jag upp iaf. Imorn tar jag och lägger av telefonen...

Kan jag med

Juhupp, om ca 40 minuter är det dags att åka till jobbet.. Någon som är sugen på att hoppa in istället för mig?

Idag har jag spelat duktig flickvän. När Martin kom hem så stod jag och höll på med maten, han behövde bara vänta en 15 minuter typ. Sen så plingade pappa på dörren med så han fick också lite mat i magen.

bla bla

Jahopp, till 03 höll jag mig vaken inatt sen så tröttnade jag. Vaknade när Martin skulle iväg till jobbet men sen så somnade jag. Sov iaf till 12 och det får väl anses ok tycker jag. Har suttit och tittat på SOS nu på eftermiddagen så nu är det bara Golfaren och Hälsoresan kvar på boxen.

Snart kommer Erika förbi. Blir en liten promenad runt Stångån har vi tänkt oss. Är ju kanonväder idag. Hon har ju varit hemma i helgfen eftersom hennes föräldrar har flyttat.

Nu är hon är, heeeejdåååå!

Nattuggla

Som vanligt när det är dags för nattvecka så försöker jag vända lite på dygnet natten innan. Blir så jobbigt första jobb-natten annars. Märks hur länge jag kan hålla mig ifrån att krypa ner hos Martin. Det är en av dom riktigt tråkiga delarna med att jobba natt. Vi sover inte ihop på hela veckan då. Känns ju lite ensamt faktiskt...

Ska nog sätta mig och kolla på Snowroller nu. Kollade på Sällskapsresan tidigare ikväll. Lånade boxen av Christoffer & Jessica. Hlet underbara filmer, tröttnar aldrig haha. Hoppas jag inte väcker Martin bara.


Bakissöndag

Idag har det varit bakisdag. Blev en riktigt lyckad kväll igår med många roliga och underliga människor. Alkoholen flödade så har mått därefter idag. Mamma kom och lämnade hunden vid 7 imorse och då var vi inte särskilt fräsha... Vi kom hem strax efter 4 inatt nämligen. Kröp tillbaka till sängen och klev upp först vid 13 eller nåt. Dagen har sedan bestått av chips, film och kebab på Hakepi!

                             

Tack för en riktigt kul fest Mattias!

Lördagsaktivitet

Nu är det dags att dra iväg på partajj hos Mattias. Eller jaa,
först ska vi till Jessica & Christoffer och förfesta lite granna.

So long suckers!

prat prat...

Jajjemen då var det ledig helg nu då. Börjar jobba först kl. 22 på måndag, nice. Skulle egentligen åka till Stockholm på söndag för att kolla när Jennifer går högvakt men det blir nästa lördag istället. Hon skulle tydligen synas bättre den gången. Blir ju när jag jobbar natt så den morgonen blir det inte så många sovtimmar tyvärr. Men men, inte varje dag syrran går högvakt ju.

Imorn kväll blir det iaf partajj. Ska hem till Mattias då så får se vad det blir för folk. Ska bli riktigt kul attv träffa honom iaf, senast vi sågs var innan sommarn *sakna*.

Good, news, Erika blev utskriven från sjukhuset idag. Bamsekram på dej vännen!

Värts vad jag babblar på då.. Kanske skulle ta och laga lite mat istället?


slösa

Snart dags att sticka till jobbet då. Skulle egentligen varit ledig idag med men
fick ett extrapass. Pengarna behöver jag verkligen så lika bra att passa på. Är
ju dessutom ledig i helgen så känns inte som det gör nåt.
Jag har iaf vart in till stan en vända, kunde inte låta bli att köpa ett par grejer. Blev
några minuter i solariet med, sååskönt. Blir helt avslappnad när jag ligger där.

Ojdå, kanske skulle slänga i mig nån mat innan jag sticker till jobbet annars
blir jag ju hungrig typ direkt...

Kissemiss

Nu så har Martin lovat mig att jag får skaffa en katt. Kravet han har är
att jag får sköta städningen efter den. Men daah, inte ett problem, är ju
ändå jag som sköter all städning här hemma haha. Var ju och kollade
på ungar redan förra veckan, sötnosar. Dom är bara 4 veckor gamla så
det dröjer ett tag innan kissen får komma hem till oss. Den stora frågan
för mig är nu, ska man ha en hona eller en hane??

bästis dååå

Ujj idag har jag inte haft någon ledighetskänsla inte. Han inte med att städa igår, träffade mamma en sväng och efter det var det pappas tur. Men idag har jag iaf tvättat, dammsugit, skurat och plockat iordning i allmänhet. Känns skönt nu i efterhand att ha lite ordning igen.

Pratade med Erika för en stund sen. Stackarn har blivit inlagd på sjukhus idag så hon ligger med dropp och grejer. Känns träligt att jag inte kan hälsa på henne men det är lite för långt tyvärr. Håller tummarna för att hon inte ska behöva stanna kvar där så länge iaf.

mjau...

Hmm, var några dagar sen senast nu. Helgen bara försvinner när man går eftermiddag och helt plötsligt så är det tisdag. Hade det lugnt på jobbet i lördags iaf så när jag slutat vid 22:30 så åkte jag hem och svidade om. Sen stack jag & Martin ner till stan och mötte upp Mustafa, Anna och Annas bror. Gick och tog ett par cider och nån drink. Mycket trevligt vill jag säga. Sen så var det ju söndag o jobb igen, var asmycket att göra så var tur att vi var 3 till 17.

Nu är det ledigt i 3 dagar, niiice. Måste se till att städa här hemma, ser ut som skit hehe.


btw. vi kanske ska skaffa en liten kissemiss....

RSS 2.0