Tiden går fort när man har roligt

Nu har det redan gått 1 vecka av semestern, känner mig nästan stressad. Fast vi har ju iaf inte legat på latsidan, har hittat på nåt så gott som varenda dag. I fredags var det Kolmården som stod på dagordningen. Såg lite illa ut på morgonen med duggregn i luften, men ta mig tusan, vi klarade oss. Här i Lkpg hade det visst öst ner hörde vi men på Kolmården var det bara lite mulet. Gjorde oss inget det heller, skönt att solen inte stekte när man skulle gå hela dagen. Kände mig som ett barn igen när vi var där. Ville krama så gott som alla djur haha. Gibbonaporna, surikaterna och björnarna blev iaf favoriterna. Och rovfåglarna är alltid sååå fina.

              


Igår (lördag) var vi ute på landet hela dagen. Direkt när vi kom ut så gjorde vi iordning det sista på båten och sen sjösatte vi den. Var hur skönt som helst ute på sjön så jag och Martin blev kvar några timmar där ute. Passade på att bada och bara njuta. Känns helt sjukt att säga men det blev årets första dopp för mig (!!!). I augusta? Säger väl en hel del om sommarvädret.. Och dom dagar det har varit shysst väder har jag jobbat. Men men, nu är det iaf semester.

Imorn (måndag) sticker vi till Göteborg ett par dagar. Pappsen får ta hand om Tin-Tin så länge. Ska hälsa på Björn, gå på Liseberg och bara njuta. Ska bli trevligt att komma iväg lite granna. Kanske kan släpa med mig pojkarna ut på en liten shoppingtur. Björn har ju lite rabatt på en del skoaffärer så ett par skor till moi kanske..

Nu är det dags att krypa ner i sängen o mysa med min underbara Martin. Natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0