Kalas

Ikväll äre fest! Julparty med jobbet är det som gäller. Ann-Sofie & Erika kommer hit om en halvtimme typ och sen kommer Axel strax innan 6 då vi ska åka mot Norrköping och möta upp dom andra. Tror det kommer att bli en kanonkväll. Risken finns väl att jag kan bli lite rund under fötterna, har ju varit vaken sen 5 imorse haha.

Hmm, kanske skulle ta och göra mig iordning?? Varför är jag alltid så seg??


Hur ska det gå?

Nu var man övergiven igen då.. Gillar inte det här, måste ju sova ensam och allt och det är jag inget bra på. Känns helt tomt i sängen när jag ska sova där utan Martin.. Samma gnäll från min sida varje gång Martin åker iväg nånstanns haha. Får väl se hur det går om han får den nya tjänsten på hans jobb. Isåfall ska han åka runt och bygga inredningen i dom nya butikerna dom ska öppna under nästa år, bla i Norge. Ghaaa, kommer få va ensam i hela veckor då.. *ååångest*

Som tur var så ska jag hämta hem vår sötnos på lördag så då kommer jag väl vara ordentligt sysselsatt med honom så jag inte hinner känna mig så ensam. Min lilla Botox kommer då, äntligen.

Sen imorn så ska vi till Norrköping och gå på Arbis med jobbet. Har aldrig varit där förut men det kan nog bli riktigt kul tror jag. Några som inte kunde följa med så det är ju tråkigt men vi andra ska nog ha kul ändå tror jag.

Nu är det snart läggdags för mig för jag börjar kl.6 imornbitti så blir ingen sovmorgon här inte....

Lista

Hur svensk är du?

[X] Ditt efternamn slutar på -son.
[X] Du känner någon som har samma förnamn som du.
[X] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du.
[ ] I din familj är ni 2 barn.
[ ] Du bor i villa.
[X] Du bor i en tätort.
[X] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla.
[X] Dina föräldrar har gift sig.
[ ] Din mamma är yngre än din pappa.
[ ] Din pappa heter Lars.
[ ] Din mamma heter Anna.
[ ] Din familj har en Volvo.
[X] Din familj har en silvergrå eller röd bil.
[X] Du har tillgång till Internet hemma.
[X] Du har egen mobiltelefon.
[X] Du har ett eget rum. (egen lägenhet...)
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna.
[X] Du har varit i Grekland.
[X] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger.
[ ] Din familj har en husvagn.
[ ] Ingen av dina föräldrar röker.
[X] Din pappa är lite lätt överviktig.
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan.
[X] Du har husdjur.
[X] Du får månadspeng(/lön)
[X] De flesta i din familj är blåögda.
[X] Du äter McDonalds.
[X] Du följer Melodifestivalen ibland.

Multiplicera dina X med 3 så får du din procent!


Jag är 57% svensk.


Denna lista är stulen från Porse.

Seg i huvudet

Jag är sååå trött.. Ska gå och lägga mig nu. På fredag blir det min 8'e arbetsdag i sträck, sen är jag ledig lördag och söndag sen blir 7 dagar i sträck.. Har ju fått extra pass pga inventering den här veckan så nu har jag räknat o räknat i 2 dagar, 1 kvar nu.

Kan ju inte påstå att jag blir piggare av att veta att Martin åker till Göteborg imorn, han ska gå på Nightwish konserten med Björn då. Det innebär att jag blir övergiven ända till söndag... *snyft*

jobb jobb

Nu är det snart dags att åka till jobbet, sista eftermiddagen på ett tag nu. Sen imorn plus onsdag och torsdag så blir det inventering. Skönt att få göra nåt annat som omväxling men kommer vara helt knas i huvudet efter allt räknande sen.

Hej sålänge!

Klantig

Ajaj, jag skar mig i tummen på jobbet igår. Har dunkat i tummen hela natten och gör fortfarande. Funderar på om jag ska gå bort till vårdcentralen så dom får kolla på det...

rubrik

Jaha det var den lördagen det... Kom hem från jobbet för en halvtimme sen typ och nu är det snart dags att sova. Jippie vad kul det är med jobbhelg, typ... Kanske ska träffa Anna en snabbis innan jobbet imorn iaf, vore trevligt.

Fatta att det bara är 1 månad kvar till julafton nu. Jag måste verkligen komma på nåt bra att köpa till Martin, han är alltid den svåraste tycker jag. Är ju flera kvar men dom brukar det lösa sig ganska lätt med. Mysigt att det har kommit lite snö iaf, blir så mycket ljusare ute då, tycker jag om. Det tråkiga är ju att man måste skrapa rutorna på bilen men det kan jag väl överleva.

Ullared

Sov riktigt gott inatt kan jag säga, jag brukar alltid vakna nån gång kring 3-tiden varje natt men nu sov jag som en stock. Jobbigare än vad man tror att gå på Gekås en hel dag. Är riktigt nöjd med resan iaf, hittade lite saker till kissen och även lite kläder till mig som omväxling. Hittade en vinterjacka för 269:-(!!!). Köpte mig även ett par skor i en av affärerna utanför. Kollade egentligen efter ordentliga vinterskor men det var inte vad jag köpte så det måste jag söka vidare efter.


                   

En del av det vi köpte, allt är inte med....

hemkommen

Sådärja nu är vi hemma igen, lite fattigare dock haha. Hittade som vanligt lite gott och blandat och det blev även några julklappar så det känns ju skönt. Snart är det dags att krypa i säng, har ju ändå varit igång sen halv 6 imorse liksom.

Natti natti allesammans!

Shoppingtur

Just det, vi ska ju till Ullared imorn, åker kl. 06:00 *huga* Kan ju inte påstå att jag är van vid att kliva upp så dags... Hoppas iaf på att kunna hitta lite grejer till kissen därborta.

Måste gå bort till Ica och handla lite så vi har nån frukost att äta på vägen!

ja varför egentligen?

Idag har jag varit och ätit lunch med lite gamla kompisar. Maria, Helena och Josse, och hennes lilla Thindra såklart. Supertrevligt som alltid och så säger vi att det inte ska gå så långt till nästa gång vi ses, som man alltid säger.. Vore ju kul om man kunde hålla det med. Varför ska det vara så svårt att höra av sig? Jag är ju lika dålig själv fastän jag har tid.. underligt.. Men som sagt, det var jättekul att träffa dom idag iaf.

Nu håller jag på och tvättar, behövdes verkligen kan jag säga. Snart dags att kila ner i tvättstugan igen.

Favoriter

Om en halvtimme så börjar Ugly Betty och efter det är det Desperate Housewifes, kan det bli bättre än så? Älskar båda dessa serier. Har laddat upp med chips också hehe.

borta...

Förresten, vi har precis sålt Martins bil nu. Dom var här och hämtade den alldeles nyss. Känns lite konstigt, tyckte om den bilen. Meeen, kan ju trösta mig med min egen Ka istället hehe. Så just nu har vi bara en bil så får väl slåss om den. Hoppas vi kan hämta den nya bilen snart....


Sofie mitt i drömmen, goddag

Seeeg är jag.. Har varit och jobbat idag. Skulle varit ledig egentligen men vid halv 8 imorse ringde dom o väckte mig.. Hade visst inte kommit något morgonpass till ena sidan, knas med schemat. Snäll som man är (läs behöver pengar) så slängde jag på mig kläder och åkte ut. Men satan vad lugnt dom har det på södergående, mycket mer att göra på norrgående tycker jag. Blir lika förvånad varje gång. På fredag ska jag ut o jobba i Åtvidaberg så dom ska få hitta på något roligt istället, kommer väl få spatt där.


Slappis

Jag blir sååå lat när jag är ledig... Har mestadeles suttit och jäst framför tv'n idag hehe. Funderade en stund på att gå ut o ta en promenad men vädret har ju inte varit så uppiggande, bara dimmigt och trist.

Fast, jag klev faktiskt upp vid 8 imorse. Vi skulle nämligen kolla på en lägenhet innan Martin började jobba. Den låg ute vid Tornby Park och jag hade ganska höga förväntningar på den. Dock så blev vi inte särskilt imponerade måste jag säga så vi blir allt kvar här i Tannefors ett tag till.


Biokväll

Blev ingen hemmakväll igår sen för alla dissade oss, tack för den. Istället hängde vi på Anna och Mustafa på bio, var inte fel det heller. Var evigheter sen jag var på bio. Blev iaf att vi såg Stardust som ingen av oss hade någon koll på vad den handlade om. Blev positivt överraskad, jag gillade verkligen filmen. Stark rekomendation ger jag den!

image91

Vinst

6-2 vann LHC med. Blev en riktigt kul match, fullt ös hela tiden typ. Vi hade riktigt bra platser dessutom, satt på 3'e raden precis bakom LHC-laget så vi såg kanon bra. Tack så mycket pappa!

         

Hejja LHC

Nu har Martin hittat en köpare till sin Ka. Blir en jobbarkompis till honom som köper den så då slipper vi hålla på med Blocket och grejer, skönt skönt. Den nya bilen ska vi förhoppningsvis få i slutet på nästa vecka, väntar på att det ska komma in vinterdäck till den...

Snart är det dags för hockey, LHC-Frölunda. År tydligen slutsålt så det kan nog bli riktigt trevlig stämning i hallen.


Underbara helg

Och så var den arbetsveckan slut då. Som det ser ut nu så är jag ledig ända till fredag nästa vecka hehe.. Iofs så skulle jag behöva lite extra tider för att dryga ut lönen lite grann. Men det är ju skönt o vara ledig med.

Imorn blir det iaf hockey. Pappa hade biljetter som han inte kunde utnyttja så jag, Martin, Jennifer och en kompis till henne ska gå. Ska bli riktigt kul, blir första matchen jag går på den här säsongen. Sen till kvällen kanske några kompisar kommer förbi så kan nog bli en trevlig helg tror jag.

Nu ska det spelas lite Roller Coaster Tycoon!


kattgalen....

Haha nu har jag fixat en klöspelare till vår lilla Botox. Dock är inte pelaren själv så liten..*hrmm* Denna ligger i vanliga fall på ca 3000:- i butikerna men jag hittade den för 850:-. Helt ny i kartong får jag den. Dock så finns den uppe i Stockholm men vår underbart snälla vän Mattias lovar att hämta den åt oss om 2 veckor när han ändå ska åka dit. Taaaaack Mattias!

image87


Sååå bra

Sitter här och väntar på att min nedladdning av Gossip Girl ska bli klart. Avsnitt 8 visades i Usa igår så nu är det min tur. Är helt såld på den här serien, ni som inte har sett den ännu, ni vet inte vad ni går miste om.

image86

varför?

oooh, min msn vill inte fungera. den bråkade igår med, fan, känner mig helt handikappad när det blir så här...

Vänner är det bästa

Nu har jag äntligen hittat en lösning på mitt stora problem.
Missade ju Desperate housewifes förra veckan, skulle spelat in reprisen som gick i söndags men nåt gick väldigt fel med det *ghaaa*. Har försökt hitta avsnittet på internet men det går banne mig inte. Men så  kom jag att tänka på min älskade Anna. Hon har ju köpt boxen med säsong 3 som just kom ut. Avsnittet som gick förra veckan är det sista på den säsongen, yeeees. Min dag är räddad. Hon ska komma hit med den. ÄLSKAR DEJ ANNA!


finally

Så var den nattveckan slut då, 3 veckor kvar innan det är dags igen. Har varit kanon lugnt på nätterna denna vecka så det har inte varit slitsamt att jobba precis. Jaja, skönt att komma tillbaka till en normal dygnsrytm igen. Har fått ett par extra pass också och det lär ju behövas, en massa grejer som ska inhandlas till kissen som kommer hem om 3 veckor.

Snart kommer Martin hem, träffade knappt varandra förra veckan så saknar han sååå. Får styra upp lite myspys ikväll tror jag. Är ju ändå Prison break på tv så där blir vi ju fast.

gnälli

Blää säger jag. Hade tänkt gå upp senast vid halv 3 idag men jag måste stängt av mobilen när den ringde, vaknade först vid halv 5!!! Jag som hade tänkt åka in till Tornby för att inhandla något till pappsen.. Får se till att vakna imorn istället så jag hinner med det innan jag ska vara i Malmslätt..

Den här dagen blev bara skrääääp.....


4 nätter avklarade

Jaha så då var det fredag nu då, innebär att det endast är 3 nätter kvar att jobba. Hittills så har det varit helt okej att gå natt den här veckan, lugnt har det varit. Det tråkigaste är ju att jag inte får ett dugg gjort när jag går natt, dagarna bara försvinner... Att jag dessutom missar både Desperate housewifes & Prison break gör ju inte saken bättre. Lyckades ladda hem Prison break så det såg jag igår men Desperate får jag la se reprisen av på söndag.

Hmm, nu har jag snart varit vaken i 1 timme och Martin borde komma hem om en stund. Kanske borde klä mig istället för att strutta runt i pyjamas...

bilbyte

Nu är det bestämt. Martin ska köpa en ny bil nästa vecka. Det blir en Ford Fiesta den här gången, en 06'a. Nu ska vi bara se till att sälja hans Ka så det blir väl att lägga ut den på Blocket. Mycket bilbytande blir det här...

Pierre, du är bara dum. Ford Ka är en super bra bil, så det så. Du är bara avundsjuk för att  du åker runt i en Peugeot HAHA!


ps. Emma, inget ont mot Affe trots att han är en Peugot, han har iaf charm!

image85
min, min, min miiiiiiin!

däckbyte

Om 1 timme ska jag möta upp pappsen för att byta till vinterdäck på min bil. Har varit bestämt ett par dagar att vi skulle göra det idag och det verkar ju vara dags. Fick köra jätteförsiktigt hem imorse för det blev väldans slirigt med sommardäcken på.

btw. vi kanske ska byta ut en av bilarna till något annat nu i veckan...


jag ser det snöar

Nu har första snön kommit då. Fick sopa bort en massa
från bilen när jag skulle hem från jobbet idag. Bakade
en massa lussekatter också, dom sålde som attans.

Nu är det dags att sova, natti natt!

Slut på ledigheten

Om 4 timmar så är jag på jobbet.. Går på min nattvecka idag och känner mig sådär laddad. Ska strax gå och lägga mig ett par timmar men måste först ner i tvättstugan en vända till.
Martin ska gå på hockey han, jag ka inte följa med för då hinner jag inte till jobbet i tid, tråååk...

Avis

Ååååh, har precis snackat med Kalle på msn och den skiten är i Thailand och har varit där i 9 veckor nu... Jag vill med åka iväg till sol och bad ju. Var inne och kollade på hans bilder på bilddagboken och det ser ju sådär lagom nice ut, uuuush...

lördag

Mätt och belåten är jag nu. Är hemma hos mamma och hon har bjudit på mat, fläskfilé med trattkantareller, smarrigt var det. Alltid trevligt när någon annan lagar maten.

Strax ska vi gå bort till kyrkogården för att tända lite ljus på Stefans och farfars gravar. Vill ju att det ska se fint ut.

bara sådär

Fick ett oväntat samtal idag från sjukhuset, dom ville bara kolla
hur jag mådde efter operationen igår. Blev glatt överraskad av
att dom faktiskt tar sig tid till sådant. Kändes väldigt fint!

ledig i 77 timmar...

Sådärja, det var den veckan det. Nu vankas det ledig helg och jag ska inte
göra ett dugg. Ska faktiskt bli riktigt skönt att bara slappa. Martin jobbar
hela helgen men han slutar ju redan vid 17 så det är ju okej. Kanske skulle
slå en pling till Anna, jag vill se Mustafas nya lägenhet plus att jag vill hälsa
lite på min kisse, var 2 veckor sen senast nu.

seg i bollen

Nu är det klart, äntligen.. Ush hatar verkligen sjukhus, iaf när det är jag som ska vara där. Fick dricka lugnande när jag kom dit plus att dom gav mig smärtstillande sprutor. När jag väl kom hem så däckade jag typ direkt och det är först nu jag känner att jag börjar vakna till ordentligt.. Men som sagt, nu är det klart!

Martin är ute på krogen med jobbarkompisarna ikväll. Dom skulle fira av en av deras chefer som slutat. Får väl se när han dyker upp men jag lär då sova, börjar kl.6 imorn bitti. Kommer vara helt död när jag ska upp. Jag har bara ett förmiddagspass var fjärde vecka så kommer ju inte in i rytmen precis..


RSS 2.0