Shopping

Snart kommer mammsen och hämtar upp mig. Har övertalat henne
att göra mig sällskap ut till Tornby så jag slipper åka buss dit... Ska
se om jag kan hitta någon bra present till Martin, han fyller ju år på
tisdag. Och jag är ute i god tid som vanligt... Hmm, hon kommer
om en sisådär 20 minuter, kanske skulle börja göra mig iordning...

Sängdags

Ush är genomförkyld. Har gått o snorat hela dagen, hoppas det går över snart...
Har gjort äppelpaj nu ikväll, måste väl erkänna att den blev sådär men har klämt
i oss en del ändå. Får pröva ett annat recept nästa gång.
Nu är det dags att sova. Har sovit massor nu under dagen men man blir så trött
när man är förkyld. Natti natti!

Snäääälla

Idag är jag ledig från jobbet och tur är väl det för hur skulle jag ta mig dit annars? Sitter och väntar på besked om bilen men det dröjer nog till imorn iaf. Skulle ju varit ledig i tisdags egentligen men det krisade lite på jobbet så jag fick åka in. Men som tack för hjälpen så är jag ledig idag och imorn istället. I helgen ska jag få låna mammas bil så jag kan ta mig till jobbet. Måndag är ännu inte löst så får se hur det går... 

Vet att jag har frågat förut, men, är det verkligen ingen som vill skänka mig en bil? Gärna splitter ny! Men ok, jag är inte kräsen, bara den rullar! ! !    SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA

image48


Otursförföljd....

Idag gick då Martins bil sönder. Ka'n, som jag körde nu..
Helt jävla sanslöst verkligen...  Förhoppningsvis är det ett
enklare fel än vad det var på min bil. Så som det är nu så
har vi INGEN fungerande bil!

*z Z z*

Suttit o spelat Heroes 5 nu ett tag, kul spel, testa det!
Nu är det däremot dags o sova. Natti natti!


En vanlig dag

Nu har Anna & Mustafa precis åkt. Suttit o spleat spel och snackat lite skit här ikväll. Vi spelade Absolut överens, jag & Martin vann!!!

Ledig imorn. Min enda lediga dag den här veckan... Får skylla mig själv, jobbade ju extra idag liksom. Men det var ändå skitlugnt hela dagen idag typ.

Hade tänkt baka en äppelpaj idag men mina äpplen var visst inte så fräsha längre. Typiskt, jag var jöttesugen på paj ju.

Den som väntar...

Snart dags att åka till partajjet. Väntar bara på vår skjuts... Jonas, seg som
alltid haha. Nu är till och med jag klar i tid ju. Tror jag iaf... Kommer han inte
snart så kommer jag säkert på någe mer att fixa.

Helg nu

Ledig idag, mycket skönt vill jag påstå. Ska ut till Åtvid o jobba imorn. Sjuklingar där med så ska in och göra ett litet gästspel. Länge sen jag var dit nu så kan bli lite kul.

Ikväll ska vi på 25-års fest hemma hos Christoffer & Jessica. Det är Christoffer som blir gammal gubbe, GRATTIS!

Igår var jag på ett par bilfirmor och spanade på lite bilar, får se vad jag hittar på för kul. Just nu ligger Citroen C3 i toppen men ska kolla på många fler ställen innan jag bestämmer mig.

Igår åkte Erika tillbaka till Falun, "buuuääää" säger jag om det. Men jag ska ta tag i saken och göra ett besök hos henne om inte alltför lång framtid. Perfekt tillfälle att hälsa på mormor då med. Det verkar som att hon har fått borrelia, igen.... Tycker så synd om henne. Hon hade precis börjat repa sig ordentligt sen förra gången...

Nu ska jag sätta igång med maten, idag blir det lasagnette.

Inget kul alls

Fan, har pratat med bilmeken idag. 19000:- skulle det kosta att göra iordning min bil... Fattar inte att jag kan ha sån jävla otur med bilar... Inte värt för 5 öre att lägga dom pengarna på en bil som är 10 år gammal. Ush! Kommer ju inte kunna få många kronor för skiten genom att sälja den heller, för vem vill köpa en bil som motorn måste bytas på??

God natt

Snart dags att åka till Herrbeta. Har inte lyckats sova nåt särskilt
tyvärr så kommer vara redigt trött när jag slutar 6:15 imorn bitti...


Btw. gröten blev jättegod.

Duktiga jag

Just nu håller jag på och lagar äppelgröt. Får se hur det blir. Pappa brukar alltid göra det åt mig när det finns mogna äpplen. Tänkte jag skulle prova på att göra en omgång själv. Har varit och pallat äpplen hos Erikas förlädrar. Det är iaf supergott även om det låter suspekt.


Snurrigt

Jahopp, blir till att jobba natten idag då.. Var på jobbet vid 8 idag men fick åka hem vid halv 12. Massa sjukisar på jobbet nu så det är bara att ställa upp. Så vid 22:00 så är jag på Herrbeta för andra gången idag...

Igår var vi på Smultronstället iaf. Smarrigt värre var det. Varken jag eller Martin kan ju dock beställa som andra utan måste ändra på allt.

                                   
Martins Bluberry Hill,  Åsas Black Lemon.  Både Malin & Jonas   Min glass, Mexicana lr
ser ni nån blåbärs-                                           valde Tropical.            nåt sånt tror jag den
glass..??                                                                                                   hette. Utan apelsin och
                                                                                                                    chokladglass.


Bästisar

Fylltrattarna i lördags... Jag & Erika


      

Bästa vänner!

Glass i stora lass

Imorn blir det äntligen en tur till Smultronstället. Har tjatat om det hela sommarn men varje gång vi tänkt åka så har det ösregnat. Imorn åker vi oavsett vädret för jag vill ha glass! Dessutom ska vi passa på att träffa Malin, hon flyttar ju till Umeå snart *snyft*.

Slut på semestern!

Tillbaka till jobbet idag då.. Började kl.6, bläääää... Det var inte kul att gå upp vid kl.5 kan jag ju säga. Nu är jag ledig till torsdag och sen är jag ledig lördag & söndag, lite lagom start efter semestern iaf. Totaldäckade när jag kom hem från jobbet idag, sååå trött, och ändå var det superlugnt hela dagen.

Martin försov sig till jobbet idag haha!

Nu är vi nyss hemkomna från MAX. Ingen av oss orkade laga nån mat idag och MAX slinker ju alltid ner. Mätt i magen nu!


...

Hmm, var visst lite alkohol påverkad när jag skrev här senast...

flummmmish

haha, flummig kväl som faaan.. .träffade på superbock, den var otippad haha... var på en flummig föfest, dnackade med en israel o en brasilanska, kul folk hahah. va på blue heaven, ville se va det va fö skit, o jaaa, de va skiiiit.., sitte hos jonas nu, just kekat mcd, mumma.. forfarande hungrig, sjukt... tror jaG ä lite småfull hahha.. mustafa va iaf inte bara småfull... ska klååå dej i badminton som faaaaan hahhaha.. . vill inet martin hem snart ?? jag vill ingtee gå sjäjv juuuuu... buuuäääääää


Tjejkväll

Snart kommer Erika hit. Jag håller på och lagar lite mat som vi
ska äta över ett (par) glas vin. Sen ska väl Anna & Helena dyka
upp också. Får se om det blir nån mer. Sen blir det en runda på
stan förmodligen. Party Party!

Martin är fortfarande på sitt lan, tråååkmåns!

Kääässs

Filmen igår var riktigt dålig. Hostel var det vi såg. Masser folk som
sagt att den ska vara så bra. Nej säger jag. Den söööög!

Snart slut

Idag har jag varit hos tandläkarn. Det gick verkligen över förväntan. Jag var ganska övertygad om att jag hade ett hål i underkäken så jag hade ställt in mig på ett återbesök. Men icke! Tandläkarn berömde mig för mina fina tänder istället *hihiii*. Kändes riktigt skönt måste jag säga.

Sitter o väntar på att Erika ska ringa. Vi ska bort till Helena ikväll och slappa med lite film förmodligen. Kanske skulle dyka upp lite andra brudar med. Alltid trevligt att få snacka lite skit. Martin ska hem till en kompis på lan så han kommer jag inte se röken av. Går väl förbi där på vägen hem för o se om dom lever.

Imorn är det förmodligen partajj igen. Me + Erika = Sant.

2 dagar kvar på min semester... *snyft*

Slapp

Måste börja med att grattulera Emma. Idag har hon fått nytt jobb och har därmed endast 3 veckor kvar på Shell. GRATTIS EMMA! Jag är riktigt avis får jag erkänna.

Själv har jag bara latat mig idag. Var hemma hos mamma och lånade tvättmaskinen, det var akut. Lekte med Duffy och spelade tv-spel. I övrigt har jag häckat vid tv'n och här vid datorn.

Btw. någon som vill skänka mig en bil?

Trött på skiten

Jag har fan stans jävla otur! Nu har bilen pajjat. REJÄLT! Jag måste ha ny jävla motor i fanskapet... Jag blir så trött på sånt här! FAAAAAAN

Sommar & sol

Idag bär det iväg till Varamon. Äntligen! Så som jag har tjatat om detta i flera
veckor nu haha. Ska hämta upp Erika om en halvtimme så nu ska jag bara
få i mig lite frukost.


Btw.

Ska till tandläkarn på fredag. Känns sådär måste jag säga. Har inte varit
där på snart 3 år... Kommer bli ruinerad... Får se om man ska skaffa sånt
där tandvårdsabonnemang om det inte blir allt för dyrt.

Sol & bad

Idag har det verkligen varit kanonväder. Mammsen ringde vid halv 12 och frågade om jag ville åka med och bada. Jag var yrvaken och hade inte höga tankar om dagens väder efter gårdagens skurar. Men tvärtom var det. Strålande sol. Så var bara att packa väskan och möta upp mamma & Duffy. Martin är inte så förtjust i att sola & bada så han valde att stanna hemma och spela Wow, töööönt. Blev iaf en tur ut till Lemunda. Jag ville egentligen till Varamon men där får vi inte ha med hunden. Lemunda är en liten badplats ute i skogen vid Vättern. Vindarna låg rätt så det var superskönt i vattnet. Hoppas på en lika fin dag imorn.

Jag är helnöjd med dagen som gått!


Blaha väder

Satan vad det regnar då... Hela vägen utanför huset ligger under vatten.
Trevlig sommar på svenska folket!


Lördag

Igår blev det en riktig slappardag, regnet förstörde mina planer rejält. Var iaf iväg o firade Therese som fyllde 27 i onsdags. Sen blev det att jäsa framför tv'n resten av kvällen.

Idag är det däremot strålande väder. Ska iväg till pappsen nu strax, förbereda hans smörgåstårta. Pappsen fyller nämligen år imorn och då brukar jag alltid göra en smörgåstårta till honom.

Sen ikväll blir det partajj med en vända på stan. Partyyyyyyy!

Tjoho

Kom ju tillbaka från Götet igårkväll då. Var en mycket trevlig resa måste jag säga. Blev ju Liseberg hela tisdagen. Det öppnade vid 11 och vi åkte hem först vid 22:45 men då var man ganska slut. Men det var verkligen en kanondag. Strålande sol hela tiden så det blev några vändor i Flume Ride.
På onsdagen var det lite shopping som stod på schemat. Några nya skor blev det dock inte men däremot en höstjacka. Martin & Björn hittade också jackor, så alla var vi rätt nöjda. Firade det hela med indisk mat till lunch, super gott. Sen blev det en fika och efter det en omgång minigolf. Jag förlorade som vanligt haha.

Idag har vi haft min mamma och Martins mamma här på middag. Blev hemlagad pizza, gotti gott gott. En kvällspromenad runt Stångån blev en bra avslutning dessutom.

Imorn kanske det blir en tur till Varamon, hoppas starkt på fint väder!

Götet

Strax dags att bege oss mot Liseberg. Är kanon väder så det lär ju vara mängder med folk där borta. Vi 3 ska möta upp Erika & Nicklas sen så kanske vi kunde få gratis inträde *hoppas*.

Resan hit igår började sådär. Först hade vi tänkt ta Martins bil men halvljusen är pajj på den så det fick bli min. Strax innan Mantorp ser jag att min temp.mätare står jätte högt så vi tar första avfarten för att kolla kylaren. Såg inte bra ut kan jag säga. Ringde pappa som gav oss instruktioner för hur det skulle fixas. Fick dra på full värme på fläkten så skulle temp.mätarn gå ner. Och ja, det gjorde den. Men så fort vi började åka slå flög den upp igen. Alternativen vi hade då var att åka med min bil och full värme på fläkten hela vägen till Göteboorg eller åka o lånna pappsens bil. Vi vände... Så nu glider jag runt i pappis Ford Mondeo med AC i, niiiice.

Btw. Björns kattjävel pissade på våra lakan igårkväll... *morr* Så vi har haft tvättstuga nu på morgonen från kl.7 *morn morn*

Byyyyyyeeeeee

Tiden går fort när man har roligt

Nu har det redan gått 1 vecka av semestern, känner mig nästan stressad. Fast vi har ju iaf inte legat på latsidan, har hittat på nåt så gott som varenda dag. I fredags var det Kolmården som stod på dagordningen. Såg lite illa ut på morgonen med duggregn i luften, men ta mig tusan, vi klarade oss. Här i Lkpg hade det visst öst ner hörde vi men på Kolmården var det bara lite mulet. Gjorde oss inget det heller, skönt att solen inte stekte när man skulle gå hela dagen. Kände mig som ett barn igen när vi var där. Ville krama så gott som alla djur haha. Gibbonaporna, surikaterna och björnarna blev iaf favoriterna. Och rovfåglarna är alltid sååå fina.

              


Igår (lördag) var vi ute på landet hela dagen. Direkt när vi kom ut så gjorde vi iordning det sista på båten och sen sjösatte vi den. Var hur skönt som helst ute på sjön så jag och Martin blev kvar några timmar där ute. Passade på att bada och bara njuta. Känns helt sjukt att säga men det blev årets första dopp för mig (!!!). I augusta? Säger väl en hel del om sommarvädret.. Och dom dagar det har varit shysst väder har jag jobbat. Men men, nu är det iaf semester.

Imorn (måndag) sticker vi till Göteborg ett par dagar. Pappsen får ta hand om Tin-Tin så länge. Ska hälsa på Björn, gå på Liseberg och bara njuta. Ska bli trevligt att komma iväg lite granna. Kanske kan släpa med mig pojkarna ut på en liten shoppingtur. Björn har ju lite rabatt på en del skoaffärer så ett par skor till moi kanske..

Nu är det dags att krypa ner i sängen o mysa med min underbara Martin. Natti natti!


Ny dator! ! !

Jahopp, sitter här vid min nya dator och försöker få ordning på allt. Är måttligt förvirrad kan jag säga. Har Windows Vista på den här datorn och bara det är en upptäcktsfärd. Tar nog sin tid innan jag lär mig alla nya funtioner men till slut tror jag det blir kanon.

Har varit på Skänninge-marken idag. Mycket trevligt om jag får säga det själv. Handlade mer än vad vi beräknat men blir det inte alltid så? Kan ju inte låta bli att "fynda" haha.

Imorn blir det en utflykt till Kolmården. Håller tummarna för att väderprognosen har jätte jätte fel så att vi slipper regnet. Ska bli så kul att åka dit. Minns inte när jag var där senast men det är verkligen för länge sen.

Så ledig man kan bli

Sol sol, strålande sol. Hittils har jag haft tur. Inte en enda regndroppe har fallit sen semestern började. Men det är väl bara en tidsfråga. Är glad så länge det håller i sig.

Iadg har vi spelat minigolf. Det gick super duper mega dåligt för mig... Ingen överdrift heller, 80 jävla poäng fick jag! Men men, bara ta nya tag. Glassen var ju god iaf.

På förmiddagen var vi och hämtade hem min fågel, Tin-Tin. Han har bott kvar hemma hos pappa hela tiden men nu när syrran ryckt in i lumpen så blir han så ensam där. Så nu är det inte djurfritt här längre. !½ vecka var det så.

Senare ikväll ska vi gå på utomhusbio i Trädgårdsföreningen. Ska bli mysigt. Har köpt lite fika sen blir det att gosa ihop oss på en filt i gräset.

Imorn blir det en tur till SKänninge för att gå på marknaden. Har inte varit där på många år nu så det ska bli kul.

RSS 2.0