tråååk

Hade tänkt gå upp i skaplig tid idag men ångrade mig när jag kollade ut genom fönstret. Fyy vilket tråkigt väder, grådassigt och regnigt. Kröp tillbaka till sängen och klev inte upp förns halv 10 istället. Martin började ju jobba vid 9 han så han hade ju inte det alternativet.

Känner inte alls för att göra något vettigt idag. Vid 14 börjar jag jobba och slutar inte förns efter 22. Blir nog ett par timmar med Wii kanske...

Göööött

Det gick ju lätt som en plätt att sälja bilen haha. Fattar inte att någon vill köpa sånt men jag klagar då inte. Nu behöver jag inte tänka på den skiten mera, såååå niiice! Dom kom ner direkt ifrån Eskilstuna och hämtade bilen så jag är redan av med den. Var flera stycken som ringde på den. Aldrig mer Rover 214 iaf haha!

Nu så

Jaa nu har jag äntligen tagit tag i försäljningen av min pajjade bil. La precis upp annonsen på Blocket så om någon känner sig sugen på en Rover 214 med trasig motor så kostar den 5000:-. Hoppas kunna få in lite pengar på den iaf. En förlustaffär är det i vilket fall som helst.

öööh?

Fyyyy, inte pigg nu. Ska åka iväg o jobba nu *zzzz*. Sov gott ni andra.....

Slapp dag...

Attsingen då skulle man kunna säga. Min mobil har pajjat nu. Eller jaaa, det är ju inga problem att ringa och sånt med den. Men den som pratar med mig tror att jag är antingen kanonförkyld eller skapligt full. Kanske inte sååå bra säger jag om det då. Har iaf varit och lämnat in den på OnOff idag, 2-3 veckor kommer det ta att fixa den. blääää...

Har varit hos mammsen en sväng nu med. Hämtade upp det hon handlat i Riga åt mig & Martin. Billigt och bra hehe.. Fylla på barskåpet lite granna.

Nu är det snart dags för mig att åka ut till jobbet. Är bara personalmöte så jag behöver nog inte slita ut mig. Efter det hoppas jag hinna med att åka till farmor en vända också.

Byyyyyyeeeee


Hemma nu

Tillbaka i Linköping då. Självklart känns det skönt att vara hemma men det är tråkigt att lämna Erika. Saknar henne ju... Har iaf varit kanon däruppe. Var ju och hälsade på mormor igår. Jättekul att träffa henne. Tyckte hon verkade mycket piggare och gladare än i somras. Hon skulle till sjukhuset idag så ska ringa henne imorn och höra vad läkarna sagt.

image57

BÄSTA VÄNNER FÖR ALLTID


Rubrik?

Jajjemen, partajj blev det ju i lördags. Vi hade riktigt kul inne på Harrys måste jag säga. Körde våra snygga moves på dansgolven. Tråkigt bara att dom stänger krogarna så tidigt här i Falun. Redan kl.02 slog dom igen. Jaja, vi drog till Donqen sen iaf. Var ju tvungna o få i oss lite käk innan det bar iväg hemåt. Nåt jävla miffo började dryga sig i kön. Hade det inte varit för att det var så mycket folk omkring så hade jag lappat till fanskapet, jävla offer. Blääää för såna människor.

Igår blev det iaf en riktig slappardag. Klev upp först vid 12. Erika var lite seg men jag kände mig hur pigg som helst. Jag mådde verkligen inte som jag förtjänade hehe. Blev iaf en ordentlig frossardag med chips & ostbågar och sen på kvällen blev det kebab och godis. Me like..

Mitt stora problem idag är att jag inte kan hitta min kamera.. Eller ja "min", snarare Martins... *wooops* Vet att den finns nånstanns här i Erikas lägenhet, men var??? Vi kollade på korten vi tog i lördags igår eftermiddag men vart fan jag la den sen kommer varken jag eller Erika ihåg. Förmodligen ligger den på någon jättebra plats och jag kommer säkert hitta den förr eller senare men jag vill ha den NU. faaaan....

Jaja, ingen idé att leta mera nu för jag letar bara om på samma ställen hela tiden. Ska åka till mormor om lite drygt 1 timme. Får låna Erika & Niklas bil så jag kan ta mig lite smidigt till Borlänge. Ska bli kul o träffa henne.

Ska slå en signal till jobbet nu och ta reda på om jag får några pengar imorn.

Hmm, va långt det är inlägget blev då. Hade bara tänkt att skriva ett par rader ju...

PARTY SOM SATAN

Hah, dum ide o blogga när man druckit haha.. Snart bär det av emot Harrys här i Falun. Heeee, PARTY! ! ! !  Så jäckla kul o träffa Erika. Heeeeej sålänge...

image56

Falun

Jo där är jag nu. Kom hit igår vid 6-tiden och då stod Erika redo med tacomiddag, mumma smakade det. Tacos med lite cider till slinker ju ner det hehe. Sen började vi göra iordning oss lite, faaan, va sega vi är jäämt hehe. Kom tillslut iväg på en "förfest", var rätt segt där men vi kunde ändå inte stanna så länge. Erika hade fixat ett gästkort åt mig så vi kunde gå till deras studentpub, Kåren. Riktigt fräsht ställe faktiskt. Ingen av oss var var särskilt partysugen så vi tog det lugnt och cyklade hem ganska skapligt. Vi sattsar hårt på ikväll istället!

Förlåååt Emma, det var inte meningen att du skulle få slita häcken av dej för min skull. MEN, jag är tacksam =) Får bjuda hem dej på en kväll fylld med kladdkaka och Wii-spelande. Kan jag bli förlåten då??? Snäääääällla.....

Nu ska jag börja fixa lite käk åt oss. Blir klyftpotatis och fylld shnitzel (kan ej stava) med beanáisesås.

Ledig

Sådärja, hemkommen från jobbet för en stund sen. Nu är jag ledig ända fram till onsdag och då är det bara personalmöte hehe. Imorn blir det ju att åka till Falun och träffa Erika, ska vara kvar till tisdag så Martin får klara sig själv några dagar. Ska förmodligen träffa mormor på måndag med hoppas jag. Gäller ju att passa på när man är däruppe.

Idag har mamma åkt till Prag så vi är hundvakt nu. Duffy är världens goaste hund även om han är lite knäpp.

Knubbisar

Snart kommer Martin med pizza, lite sen middag blev det visst idag hehe...

Ajjajj

Ush, har gått och dragit på mig en urinvägsinfektion. Märkte det imorse när jag gick på toaletten, ajajj.. Åkte till jobbet ändå, kände inte för att stanna hemma för en lite urinvägsinfektion liksom. Nu har jag iaf fått pencilin så det ska väl gå över snart hoppas jag.

hehe

Mera Wii har det blivit ikväll jaa hehe. Har spelat biljard, bordtennis, tanks mm. Super duper kul är det! Fasiken vad tjatig jag är nu känner jag, tjatar bara om Wii hehe. Men, ni borde pröva det om ni inte redan gjort det.

Btw. Stort grattis och många kramar till Samuel & Frida som fick en liten pojke idag!

image55

Wii

Ont i armarna har jag idag haha. Boxningen satte sin spår, man blir ju iaf inte förslappad av att spela Wii.. Har varit och köpt en till uppsättning med kontroller idag. Köpte även Zelda spelet. Är verkligen inte helt lätt men kul är det. Mamma var här en stund idag, hon ville testa Wii hehe. Martin kommr hem snart och då blir det nog ett par matcher.

Nu har jag ordnat så jag är helt ledig på fredag så då kan jag åka med Erikas kompis Björn upp till Falun. Blir ju lite billigare så. Tåget skulle typ gå på 370:- och nu ska vi bara dela på bensinkostnaden istället. Mycket bättre! Snaaart ses vi Erika!

Just jaa

Glömde ju nämna, det blir en vända till Falun i helgen. Äntligen blir det av, har kommit saker emellan varje gång vi har planerat att jag ska åka. Ska bli superkul att åka upp och festa med min Erika. Tusen tack till Emma som ställer upp och jobbar några timmar åt mig på fredag annars skulle jag bli tvungen att åka först på lördag.

image54

Love Ya Stjärnsyster

Wohoo

Idag har vart en bra dag! Gick av min nattvecka imorse, niice. Var massor o göra hela natten plus att söndagens eftermiddagspass hade apmycket hela tiden så det såg ut som fäään när jag kom... Skit samma, nu dröjer det 3 veckor innan det är dags igen.

Idag har Martin & jag köpt oss ett Nintendo Wii. Jag säger bara, såååå grymt kul! ! !  Än sålänge har vi bara en kontroll men det ska införskaffas ytterligare en till inom kort. Jag är helt såld på detta spel, har blivit några timmar framför det ikväll kan man säga. Jag älskar boxningen haha. Ledig imorn så kommer nog bli fast framför Wii ett antal timmar hihiii...

gott gott

Nu är det då bara en natt kvar, niiiice. Hade det ganska lugnt natten som gick nu med så det var helt okej faktiskt. Sen att jag inte kommer ifrån jobbet förns en halvtimme efter att jag slutat är en annan sak. Måste snacka lite skit med Stefan ju.

Idag har pappa och syster varit här. Bjöd på lite äppelpaj med vaniljsås. Mumsfillibabba var ju det. Den här gången använde jag ett annat recept, ett som pappa själv brukar göra på så det vart mycket bättre än den förra pajen.

Hmm, måste ringa Erika så jag får veta om det blir någon resa till Falun eller ej....

Min pärla

Är den inte fööör söt? Underbar, I LOVE it! ! ! Känner mig forfarande otroligt nöjd med och det är ju positivt eftersom jag inte haft den i en vecka ens...

image53

Är det helg?

Lördag idag då, känns knappt att det är helg måste jag säga. Nåt som är bra med helg är iaf att det blir lugna nätter på jobbet vilket är mycket uppskattat av mig. Inatt hade jag endast 79 kunder mellan 22-06.15. Ganska lagom enligt mig.

Igår kväll så kom Björn hit. Han kom fram efter kl. 22 så jag träffade honom honom först idag. Martin skulle iväg och träffa sin mor en sväng så jag o Björn fick underhålla oss själva. Blev en vända på stan med solning och en bit mat på Steves. Inte fy skam.
När vi kom hem var jag tvungen o gå och lägga mig en stund till. Sov inte längre än till 12.30 idag nämligen. Nu har jag iaf fått lite sömn och även mat i magen. Pojkarna bjöd på potatiskroketter med pepparbiff och café de paris sås. Gottigott var det.

Åsa har kommit hit nu med så dom 3 sitter och super i vardagsrummet. Sen skulle dom väl dra en vända på stan med. Varför ska jag alltid jobba när det är nåt kul på gång?? Ush!

Får se om Pierre dyker upp på jobbet ikväll...

Gonatt

Jahopp nu är man hemkommen från jobbet, slutade för knappt en timme sen. Har till och med hunnit ta en dusch för o bli av med all smuts från nattstädningen. Nu är det dags att krypa i säng, ska bli väääldigt skönt. Natti natt på er allesammans.


Ja vadå

Jahopp, börjar jobba om mindre 1 timme då.. Känner mig så där lagom motiverad faktiskt. Det är iofs bara 4 nätter kvar nu. Hoppas på en lugn natt så jag hinner med lite mer det här passet.

Har varit duktig och vart iväg till Maxi idag. Var en hel del som behövdes handlas hem. Så nu ska vi väl överleva utterligare en stund.

Kanske blir ett beök hos Erika nästa helg. Inget bestämt ännu men det vore riktigt kul att hälsa på henne. Hon kommer hem en vända den här helgen men får se om vi hinner ses då.

Nehe kanske skulle börja byta om till jobbaoutfiten. Gooonatt!


Intressant....

Ush dagarna bara försvinner när man jobbar natt... men men, inte så mycket att göra åt, bara 5 nätter kvar nu... Egentligen tycker jag inte det är så illa att jobba natt men måste ju få gnälla, hehe.

Har satt igång lite tvätt nu med. Måste få undan tvättberget nån gång. Ska ta och röja upp lite här hemma i övrigt med, behövs. Hmm, spännande dag det här....

Snart så

Idag ska jag hämta min bil, lääängtar. Vid 4 får jag hämta den. Ska bli skönt att känna att jag har lite frihet igen. Sen måste jag ta tag i min gamla bil. Den ska jag försöka sälja så måste lägga ut den på annons, får väl se hur det går...

Dags för frukost nu!

Slut på helgen

Jahopp, det var den helgen det. Har inte gjort ett dugg egentligen. Jobbade en sväng idag, var ensam fram till 12 men det var skitlugnt stort sett hela tiden så det gjorde inte så mycket. Imorn är det dags att gå på nattvecka igen *zzzz*

Sitter o väntar på Martin så vi kan åka o äta nåt. Har inte ätit sen 12 *kurr i magen*. Lite strul på annat håll så Martin blev tvungen att sticka iväg direkt efter jobbet, var bara hemma o bytte kläder stackarn.

Hmm, kanske ska klä på mig??

Surgubbe

Fick bli en lugn kväll idag. Vi var iväg in till stan förut och käkade kebab. Sista gången jag gick till kebab-baren iaf... Maten jag fick var bara ljummen och när jag påpekade detta så var ägaren mycket otrevlig. Menade på att så var absolut inte fallet, det var omöjligt... Men hallå, hur omöjligt det än var i hans värld så var min mat trots allt inte varm! Fick ny mat tillslut men jag kände mig väldigt dåligt bemött. Visst, han kanske hade haft en dålig dag men han var otrevlig redan från början och det var defintivt inte jag.

Ledig imorn, gott gott. På söndag blir det jobba förmiddag däremot, har tagit ett extrapass. Måste ju finansiera bilen på något sätt liksom.
Nej nu är det dags att spela lite Desperate Houswifes!


*jippieee*

Idag har jag köpt en ny bil! ! !  Det blev Ka'n som jag skrev om i förra
inlägget. Eller jaa, den är inte betald ännu. Det blir på måndag när
jag ska hämta den. Då kommer den vara nyservad och nytvättad, i
toppskick med andra ord. Känner mig riktigt glad nu.

Dessutom har jag nu fått en fast anställning på Shell. Har gått på
vikariat fram tills nu men nu är jag fast anställd. Känns kanon, är ju
en trygghet om man säger så.

Dags att krypa i säng nu, börjar 06 imorn bitti så ska försöka få mig
lite sömn innan det är dags att gå upp iaf.


Ja eller nej?

Har varit och kollat på bil idag. Vet inte om jag ska ha den eller ej, en Ford Ka... En 06'a, så den är bara 14 månader gammal och har inte gått ens 1600 mil... Kan inte betsämma mig och om den ska finnas kvar bör jag bestämma mig senast imorn... *ghaaaaa*

Fixat

Sådär ja. Nu är jag ledig imorn med så då kan jag åka hem till farmor. Var nästan
1 månad sen jag träffade henne senast nu. Mina kusiner kommer också, mycket trevligt.

Martin 23 år

Phu, nu var det klart. Alla har gått hem och det är lugnt och skönt igen. Martin fyller ju som sagt vad år idag. Hans familj har varit här nu ikväll och vi har bjudit på mat & fika. Alltid trevligt iofs men det är skönt att få plocka iordning efteråt sen med.
Martin verkade iaf nöjd med sina presenter. Av mig fick han mjukisbyxor, badolja, bokläslampa och tuttmemory. Hade typ glömt bort det spelet men Emma skrev ju om det i sin blogg för inte länge sen. Tusen tack för tipset!

Hmm, skulle ju jobbat igår egentligen. Blev bara att vara där i 2 timmar sen mådde jag så dåligt så jag var tvungen o åka hem. Lättade lite framåt kvällen sen som tur var och nu idag har jag mått bra. Har banne mig inte tid/råd att vara sjuk så skönt det.

Farmor vill att jag ska komma över på lunch på torsdag. Vill jätte gärna dit men jag jobbar. Ska försöka lösa det på något vänster. Hoppas det går...

Grattis på födelsedagen baby!
image52

Ny vecka

Har vart o handlat lite inför imorn idag. Martin fyller ju år då som sagt så kommer hit lite folk. Shit, känner mig stressad.. Ska hinna gå på auktion med dessutom. Skulle behövt vara ledig idag med tror jag. Men skit samma, det blir nog bra. Nu är det snart dags att åka till jobbet, idag är det pappas bil som jag har stulit, tack tack.

btw. kunde inte låta bli att köpa detta pc-spel när jag såg det idag haha

image50

...

Igår skulle min bror ha fyll 26 år. Livet är verkligen orättvisst.
Grattis brorsan!


RSS 2.0