Tipsaren

Ikväll har vi varit tjocka. Vi gjorde chokladpudding med vispgrädde (självklart med
laktosfria produkter) och kollade på tv. Kände att vi förtjänade det när vi faktiskt
varit duktiga och ätit fisk till middag som omväxling.

      

Middagstips:
Tina ett fiskblock (typ alaska pollok lr liknande) dela fisken i stora bitar. Smält
margarin, ca 2 msk, i en stekpanna, lägg i fiskbitarna. Stek på ett par minuter
och tillsätt ca 2dl matlagningsgrädde. Tillsätt lite sweet chili sås, ca 2 msk.
Krydda med salt och peppar. Använd rejält med peppar annars blir det inte
gott! Låt fisken puttra några minuter, servera sedan med kokt potatis och kokta
morötter. Att nåt så simpelt kan bli så gott, det gillar jag!
Ps. jag använde margarin eftersom det inte innehåller laktos. MEN, med smör
så blir det nog tom snäppet bättre. Grädden gör nog detsamma, själv hade jag
ju såklart låglaktos men det är ingen direkt smakskillnad där.

Nu är det dags att krypa i säng, en är tröttis nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0